S23 alınır mı?

Bütçe
30000
S23 Alın. Çok depolama alanı kullanan; fotoğraf, video vs. çeken biri değilseniz 256 GB gereksiz olur biraz. Yani bence telefona 10.000'lerce foto atmamak şartıyla 128 alabilirsiniz.

Merhaba dostlar, S23 alacak durumdayım iki sorum var, ilk olarak 128 ile 256 arasında büyük bir fark var mı? İkinci olarak bu fiyatta alabileceğim en iyi cihaz sanırım bu diye düşündüm ama bu fiyatlara çıkmadan 23bin TL'ye Realme GT2 Pro var. Sizce ne yapmalıyım yılbaşını mı bekleyeyim yoksa S23 her türlü alınır mı? Ayrıca 25 watt hızlı şarj nedense az geliyor fakat yeterli olur mu?

Evet, S23 alınır. Alternatif olarak Xiaomi 13T Pro düşünebilir.

Realme GT 2 Pro modelinin SoC’u geçtiği üretim bandı nedeniyle yük altında tasarlandığından 2 kat daha fazla güç tükeriyor, bu da dolayısıyla overheating ve pil sorunu ortaya doğuruyor, bütçeniz S23’e el verdiği sürece 17K-25K bandındaki cihazlardan mümkün olduğu kadar uzak durun.

Merhaba dostlar, S23 alacak durumdayım iki sorum var, ilk olarak 128 ile 256 arasında büyük bir fark var mı? İkinci olarak bu fiyatta alabileceğim en iyi cihaz sanırım bu diye düşündüm ama bu fiyatlara çıkmadan 23bin TL'ye Realme GT2 Pro var. Sizce ne yapmalıyım yılbaşını mı bekleyeyim yoksa S23 her türlü alınır mı? Ayrıca 25 watt hızlı şarj nedense az geliyor fakat yeterli olur mu?
S23 al geç. 128GB ile 256GB arasında UFS 4.0 farkı var. Eğer uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsan 256GB mantıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı