S23 alınır mı?

Bütçe
40000
Merhaba, Galaxy S23 Plus almayı düşünüyorum fakat fiyatı çok yüksek. Neden bu kadar yüksek anlamadım. S23 Ultra 45 bin liraya bulunurken S23 Plus 44 bin lira civarı. S23 ise 30 bin. Öncelikle S23 Plus'ı 40 bin liranın altına bulabileceğim bir yer önerebilirseniz sevinirim.

Fazla telefon kullanmıyorum. Sadece kamerası iyi olsun ve gün içinde sık sık şarja takmak zorunda kalmayayım istiyorum. Oyun çok çok nadiren oynarım. Genelde müzik dinlerim. Dediğim gibi kamera benim için önemli. Hem bu yüzden hem de yazılımından dolayı X6 Pro ve F6 almaktan vazgeçtim. Ayarlarda dolaşırken reklam görmek istemiyorum.

Bunları göz önünde bulundurduğunuzda S23 almak sizce mantıklı mı?
S24 düşündüm ancak S23 kamerası daha çok hoşuma gitti.
40 bin lirayı geçmeyecek şekilde farklı telefon önerilerinize de açığım.

S24'ün 7 yıl güncelleme desteğinden bahsetmemenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

S24 FE'nin çıkmasını bekleyip bir de onun kamera değerlerine bakarsınız isterseniz, yani s24'ün kamerası daha iyi aslında da s23 plus çok gereksiz zamlanmış son dönemde

S23 kamerası hoşuma gitti diyip S24 Plus fiyatında S23 Plus istemek nasıl bir iştir :D

1725448144709.png

Ha bu arada bu da "beğendiğin" S23 ve "beğenmediğin" S24'ün kameraları. Süreyya hanımın muhteşem değişimi :D
Alacaksan S24+ al, gidip 40 bütçede 23+ almak tek kelimeyle enayilik.
Tamamen kamera peşinde koşacaksan da S23 Ultra al.

Merhaba, Galaxy S23 Plus almayı düşünüyorum fakat fiyatı çok yüksek. Neden bu kadar yüksek anlamadım. S23 Ultra 45 bin liraya bulunurken S23 Plus 44 bin lira civarı. S23 ise 30 bin. Öncelikle S23 Plus'ı 40 bin liranın altına bulabileceğim bir yer önerebilirseniz sevinirim.

Fazla telefon kullanmıyorum. Sadece kamerası iyi olsun ve gün içinde sık sık şarja takmak zorunda kalmayayım istiyorum. Oyun çok çok nadiren oynarım. Genelde müzik dinlerim. Dediğim gibi kamera benim için önemli. Hem bu yüzden hem de yazılımından dolayı X6 Pro ve F6 almaktan vazgeçtim. Ayarlarda dolaşırken reklam görmek istemiyorum.

Bunları göz önünde bulundurduğunuzda S23 almak sizce mantıklı mı?
S24 düşündüm ancak S23 kamerası daha çok hoşuma gitti.
40 bin lirayı geçmeyecek şekilde farklı telefon önerilerinize de açığım.

S24'ün 7 yıl güncelleme desteğinden bahsetmemenizi rica ediyorum. Teşekkürler.

S23 Plus o fiyatta olma sebebi klasik ülkemizin çakallarla dolu olması ürün stoku tükenir tükenmez 35.000 civarında edecek cihazı kendi serisinin en iyisi olan Ultra ile ve kendinden daha iyi olan S24 Plus ile aynı fiyatta Hatta daha pahalı yapıyorlar, bu çakallarla dolu ülkede S23+ cihazını 40binden aşağı bulmak S25 serisi çıkarsa belki ancak mümkün olur. S23 kesinlikle alınır ama S24 veya S24 Plus almak daha mantıklı Sanırım siz YouTube'da Exynos'u gömmek için insanların çektiği S23 ile 24'ün kamera test videosunu izlemişsiniz ama S23 ile S24'ün kamerası aynı. Güncellemeden bahsetmesek bile daha iyi işlemci ve daha güncel özellikler Dolayısıyla bütçe yetiyorken S24 serisi almak çok daha mantıklı. Yine de S23 alsanızda pişman olunmaz. Fiyatında saçma saçma Çin markası falan almaktansa canavar gibi S23 almak daha iyi.

Kamera daha ön planda ise Huawei Pura 70'e bakabilirsiniz. Genel olarak gayet iyi cihazdır. Google servisleri de artık daha rahat şekilde hallediliyor.

S23 kamerası hoşuma gitti deyip S24 Plus fiyatında S23 Plus istemek nasıl bir iştir :D

Eki Görüntüle 2302264
Ha bu arada bu da "beğendiğin" S23 ve "beğenmediğin" S24'ün kameraları. Süreyya hanımın muhteşem değişimi :D

Hocam farkları bul testi atsanız daha kolay olurdu.

S23 kamerası hoşuma gitti diyip S24 Plus fiyatında S23 Plus istemek nasıl bir iştir :D

Eki Görüntüle 2302264
Tekrar söylüyorum S23 Plus almayacağım S23 alacağım. S23 Plus almak istiyorum fakat fiyatı gereksiz yüksek. Kameraların teknik verilerini göndermişsin fakat S23 ve S24 kameralarıyla çekilmiş görüntülere baktığımda S24'te yazılım ile daha fazla müdahale edildiğini gördüm. Görüntülerdeki detaylar daha yapay duruyor. Örneğin uzaktaki bir trafik tabelasının görüntüsü S23 ile çekilen fotoğrafta biraz noktalı görünürken S24 ile çekilen fotoğrafta noktasız fakat çok cırtlak duruyor. Uzaktaki bir yazı S23'te yine noktalı görünürken S24'te noktasız fakat çok yapay, tabiri caizse çamur gibi görünüyor. Bu görüntü hoşuma gitmiyor.

S23 Plus o fiyatta olma sebebi klasik ülkemizin çakallarla dolu olması ürün stoku tükenir tükenmez 35.000 civarında edecek cihazı kendi serisinin en iyisi olan Ultra ile ve kendinden daha iyi olan S24 Plus ile aynı fiyatta Hatta daha pahalı yapıyorlar, bu çakallarla dolu ülkede S23+ cihazını 40binden aşağı bulmak S25 serisi çıkarsa belki ancak mümkün olur. S23 kesinlikle alınır ama S24 veya S24 Plus almak daha mantıklı Sanırım siz YouTube'da Exynos'u gömmek için insanların çektiği S23 ile 24'ün kamera test videosunu izlemişsiniz ama S23 ile S24'ün kamerası aynı. Güncellemeden bahsetmesek bile daha iyi işlemci ve daha güncel özellikler Dolayısıyla bütçe yetiyorken S24 serisi almak çok daha mantıklı. Yine de S23 alsanızda pişman olunmaz. Fiyatında saçma saçma Çin markası falan almaktansa canavar gibi S23 almak daha iyi.
Açıkçası işlemci konusunda önyargılı değilim. Tek emin olamadığım konu acaba Exynos 2400 ısınır mı? Evet oyun çok nadir oynarım fakat oynadığım zamanlarda telefonun çok fazla ısınmasını istemem. Bu konuda 8 Gen 2 ile ilgili de bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Birkaç test videosunda 2-3 derece farkla Exynos 2400'ün daha sıcak olduğunu gördüm fakat bu rahatsız edecek bir fark değil. Bataryada S24 100mAh daha fazla kapasiteye sahip fakat işlemci 8 Gen 2'ye göre daha fazla pil tüketir mi bununla ilgili de net bilgiye ulaşamadım. Bazı videolarda S24'ün şarjı daha hızlı tükeniyor.

Bir önceki yorumumda bahsettiğim gibi S24 ile kaydedilen görüntüler S23'e nazaran daha yapay geldi gözüme. Kafamı karıştıran konulardan biri bu diğeri de pil tüketimi.

Son düzenleme:
Açıkçası işlemci konusunda ön yargılı değilim. Tek emin olamadığım konu acaba Exynos 2400 ısınır mı? Evet oyun çok nadir oynarım fakat oynadığım zamanlarda telefonun çok fazla ısınmasını istemem. Bu konuda 8 Gen 2 ile ilgili de bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum. Birkaç test videosunda 2-3 derece farkla Exynos 2400'ün daha sıcak olduğunu gördüm fakat bu rahatsız edecek bir fark değil. Bataryada S24 100mAh daha fazla kapasiteye sahip fakat işlemci 8 Gen 2'ye göre daha fazla pil tüketir mi bununla ilgili de net bilgiye ulaşamadım. Bazı videolarda S24'ün şarjı daha hızlı tükeniyor.

Bir önceki yorumumda bahsettiğim gibi S24 ile kaydedilen görüntüler S23'e nazaran daha yapay geldi gözüme. Kafamı karıştıran konulardan biri bu diğeri de pil tüketimi.

Öncelikle ısınma konusunda, en fazla 2-3 derece fazla ısınır ki daha güçlü olduğu için gayet normal. Emin olun S23'ün geri kalır yanı yok. Pil tüketimi olarak S23 S24e göre en fazla 20-40dakika daha önde olur. Fotoğraf içinde ikisinin de kameraları, arayüzleri, işlemeleri, komutları aynı. S23 kamerası neyse S24 odur. Arada bir fark yok. S24 bir tık üstün ama anlamak için çok ciddi inceleyen, süper makro yakınlaştıran bir göze sahip olmak gerekir. Yapay zekanın fotoğrafa karışmasını, yumuşatmasını engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Bu olay S23 içinde S24 içinde geçerli. Yine de ben çok daha iyi pil ve sığutma performansı için bütçe yetiyorsa S24+a bakmanızı öneririm. Emin olun 40bin TL'ye değer.

Yine de ben çok daha iyi pil ve sığutma performansı için bütçe yetiyorsa S24+a bakmanızı öneririm. Emin olun 40bin TL'ye değer.
Bu sefer de 42 bin liraya S24+ almaktansa 45 bin liraya S23 Ultra alasım geliyor. Köşeli olmasaydı kafamın içindeki karşılaşmayı tartışmasız S23 Ultra kazanırdı ama köşeli tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. S23 Ultra ayriyeten kamera paketiyle beni cezbediyor. Kafam iyice karıştı. Gelin hocam taş kağıt makas.

S24+ ve S23 Ultra arasında kamerayı bir kenara bırakırsak hangisini almak mantıklıdır mümkünse sebepleriyle açıklarsanız sevinirim hocam. Bugün yarın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı