S23 alınır mı?

Bütçe
40000
Bu sefer de 42 bin liraya S24+ almaktansa 45 bin liraya S23 Ultra alasım geliyor. Köşeli olmasaydı kafamın içindeki karşılaşmayı tartışmasız S23 Ultra kazanırdı ama köşeli tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. S23 Ultra ayrıyeten kamera paketiyle beni cezbediyor. Kafam iyice karıştı. Gelin hocam taş kağıt makas.

S24+ ve S23 Ultra arasında kamerayı bir kenara bırakırsak hangisini almak mantıklıdır mümkünse sebepleriyle açıklarsanız sevinirim hocam. Bugün yarın alacağım.

• Tam da sorulacak kişiye sordunuz hocam😀 20gün önce 6ay boyunca araştırma sonucu S23 Ultra yerine S24+ almaya karar vermiştim. İyi ki bu karar vermişim. Mncelikle size bir liste yapalım
S23 Ultra artıları
  • S Pen desteği
  • Kamera
  • 1saat daha yüksek ekran süresi
S24+ artıları
  • Daha iyi işlemci
  • Daha sağlam ekran(kavisli değil)
  • Daha uzun süre güncelleme
  • Daha ergonomik yapısı
  • Daha hafiflik ve rahat tutuş sağlaması
  • +4 GB RAM
  • 2600nit ekran
  • Daha yüksek performans
  • Daha akıcılık
Öncelikle sizin ne istediğinize bakalım, eğer çok güçlü bir kamera isterseniz S23 Ultra alabilirsiniz. Yine de unutmayın ki S24+ kamerasıda gayet güzel sadece S23 Ultra kadar üst düzey değil. S23 Ultra kavisli ekran ve köşeli tasarım olmasından dolayı dayanıklılık bakımından geri planda ve S24+a göre çok daha ağır, cebinizde varlığını unutturmuyor resmen. S24+ ise klasik bir tasarıma sahip, ondan premium bir tasarım yok. S23 Ultra S Pen desteğine sahip ama bence pek de önemli bir durum değil bu. S24+ S23Uya göre 2 derece daha fazla ısınır ama çok daha performanslıdır. Aradaki işlemci yetmez gibi RAM farkıda S24+ı performansta açık ara önde yapar.
Sonuç olarak, tamamen kamera ağırlıklı bir cihaz istiyorsanız S23 Ultra. Hem kamera hem perfoemans hem uzun vade kullanım cihaz istiyorsanız S24+. Bu arada S23U'da gayet güçlü tatmin eder.

Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Kamera o kadar üst düzey olmasa da olur ki S24+ kamerası benim için gayet yeterli. Tek kafamı kurcalayan bahsettiğim çamurlaşma fakat onun da çok fazla olmayacağına inanıyorum. Fotoğraftaki önemli detaylar bozulmadıktan sonra gerisi umurumda değil zaten. Şimdi sırada 45W şarj adaptörü öneri konusu açmak var sanırım. Öneriniz varsa buradan hızlıca halledebiliriz de😄.

Şu iki adaptör aynıysa idefix'te satılanı alacağım:

EP-T4510XBEGWW
EP-T4510X

Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Kamera o kadar üst düzey olmasa da olur ki S24+ kamerası benim için gayet yeterli. Tek kafamı kurcalayan bahsettiğim çamurlaşma fakat onun da çok fazla olmayacağına inanıyorum. Fotoğraftaki önemli detaylar bozulmadıktan sonra gerisi umurumda değil zaten. Şimdi sırada 45W şarj adaptörü öneri konusu açmak var sanırım. Öneriniz varsa buradan hızlıca halledebiliriz de😄.

Şu iki adaptör aynıysa Idefix'te satılanı alacağım:

EP-T4510XBEGWW
EP-T4510X

25W Samsung orijinal adaptör öneririm. 45W ile ısınmasına ve farka değer bir şey yok. En fazla 10 dakika erken şarj edebiliyor 45W. Eğer illa alacaksan 2. İdefixte olan adaptör sıkıntı yaratabilir. 1.daha doğru.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı