LTPO ekran, 7 yıl güncelleme, daha iyi işlemci, (en ucuz 23U varyantı için) daha fazla RAM, genel şekil ve ağırlık 24+ alma sebeplerin. 23U alma sebeplerin ise kalem ve kamera.
Bu sefer de 42 bin liraya S24+ almaktansa 45 bin liraya S23 Ultra alasım geliyor. Köşeli olmasaydı kafamın içindeki karşılaşmayı tartışmasız S23 Ultra kazanırdı ama köşeli tasarımı hiç hoşuma gitmiyor. S23 Ultra ayrıyeten kamera paketiyle beni cezbediyor. Kafam iyice karıştı. Gelin hocam taş kağıt makas.
S24+ ve S23 Ultra arasında kamerayı bir kenara bırakırsak hangisini almak mantıklıdır mümkünse sebepleriyle açıklarsanız sevinirim hocam. Bugün yarın alacağım.
Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Kamera o kadar üst düzey olmasa da olur ki S24+ kamerası benim için gayet yeterli. Tek kafamı kurcalayan bahsettiğim çamurlaşma fakat onun da çok fazla olmayacağına inanıyorum. Fotoğraftaki önemli detaylar bozulmadıktan sonra gerisi umurumda değil zaten. Şimdi sırada 45W şarj adaptörü öneri konusu açmak var sanırım. Öneriniz varsa buradan hızlıca halledebiliriz de.
Şu iki adaptör aynıysa Idefix'te satılanı alacağım:
EP-T4510XBEGWW
EP-T4510X
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.