S23 CSC değiştirme problem yaratır mı?

Katılım
25 Kasım 2014
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Arabistan'dan alinan bir S23 sahibiyim. Ulke kisitlamalari nedeniyle Samsung health gibi ozellikleri kullanamadigimdan csc degistirmem onerildi Samsung forumlarinda, lakin bu degisiklerde acaba telefona sonrasinda guncelleme alabiliyor muyuz ya da herhangi bir baska sakincasi var mi?
 
Hiç bir şey olmuyor. smfwtool programı ile yapın çok kolay ve telefon tr telefonu gibi oluyor batarya ve şebeke kesinlikle iyileşiyor. Bir de trye özel uygulamalar mesela saatte ekg çekimi için gerekli olan uygulamalar yüklenebiliyor
 
Bende Iraktan aldığım telefonun Csc kodunu samfwtool ile değiştirdim Tur yaptım. Sorunlarım çözüldü. Takvimde cuma ve cumartesi günleri tatil günü görünüyordu düzeldi. Samsung saatte ekg çalışmıyordu artık çalışıyor. Sadece Csc değiştirmek hiç bir soruna yol açmadı. Ancak başka işlemler yapmaya mesela yazılım atmaya falan cesaret edemem. Güvenli olduğunu düşünmüyorum. Zaten bence gerekte yok. İnternette nasıl yapılacağı var. Programı kendi sitesinden indirmek lazım sanki. Bu zamanda herşey mümkün çünkü. Banka uygulamaları falan insan korkuyor. Çok dikkat etmek lazım.
 

Geri
Yukarı