S23 ekran süresi düşüyor

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
1 seneden fazla oldu, 16Pro ile değişmek istiyorum zaten fakat bu ekran süresi cidden üzmeye başladı. Sizinle paylaşmak istedim.

Screenshot_20250325_174826_Device care.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250325_174826_Device care.jpg
    Screenshot_20250325_174826_Device care.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende S23 kullanıyordum S25U ya geçtim batarya açısından büyük rahatlık cidden S23'ün bataryası yetmiyordu bana. 16Pro yerine 25 ultraya da bakabilirsiniz.

Hocam bilemiyorum Mac kullandığım için istiyorum aslında

Ekosistem açısından istiyorsanız bir şey diyemem ama Samsung kullanıyormuşsunuz ondan devam etmek isterseniz diye dedim.

Bir de 6.9 inch çok fazla bence hocam o yüzden daha küçük bir şey istiyorum

Elin küçükse biraz büyük gelebilir evet, benim elim büyük olduğu için çok sırıtmadı bende. S23 de klavyede yazı yazarken zorlanıyordum küçük olduğu için S25 de o kadar rahat geldi ki.

Merhaba maalesef Samsung'unda base modelleri pek günlük hayata uygun değil. Bende S23 kullanıyorum 6 aydır ve bu durum benimde canımı yakıyor. Şuan gerek yok ben akşam 8-9 olunca biraz daha şarj ederim ama telefonu alalı 2 yıl dolduğunda ya Yüksek bir Ultra modeli alacağım yada malum fırtınaya kapılacağım İphone'un en az 1 yıl önce çıkmış bir pro modelini alacağım.

Elin küçükse biraz büyük gelebilir evet, benim elim büyük olduğu için çok sırıtmadı bende. S23 de klavyede yazı yazarken zorlanıyordum küçük olduğu için S25 de o kadar rahat geldi ki.
Hocam 193 boy var ellerim büyük aslında. Ama annemin A55'inin boyu bana çok yeterli geliyor daha büyüğü fazla diye düşünüyorum

Merhaba maalesef Samsung'unda base modelleri pek günlük hayata uygun değil. Bende S23 kullanıyorum 6 aydır ve bu durum benimde canımı yakıyor. Şuan gerek yok ben akşam 8-9 olunca biraz daha şarj ederim ama telefonu alalı 2 yıl dolduğunda ya Yüksek bir Ultra modeli alacağım yada malum fırtınaya kapılacağım İphone'un en az 1 yıl önce çıkmış bir pro modelini alacağım.
Hocam 4 saatte 90 şarj yedi 2 sene tahammül edemem maalesef..

1 seneden fazla oldu, 16Pro ile değişmek istiyorum zaten fakat bu ekran süresi cidden üzmeye başladı. Sizinle paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 2453828

Hocam muhtemelen telefonun bilgilerine baktığınızda bataryanızın bu kadar küçük olduğunu yeni ögreniceksiniz. Aşırı küçük kapasitesi var telefon her yönden alınır bataryadan alınmaz alırken bilinçsizlikden olmuş satmakdan başka çareniz yok batarya değişimi önermem.

Hocam 193 boy var ellerim büyük aslında. Ama annemin A55'inin boyu bana çok yeterli geliyor daha büyüğü fazla diye düşünüyorum.

Hocam 4 saatte 90 şarj yedi 2 sene tahammül edemem maalesef.

Acayip bir sayı küçük kardeşimin J7 Prime'si 3.5 - 4 saat gidiyor yaw

Hocam 193 boy var ellerim büyük aslında. Ama annemin A55'inin boyu bana çok yeterli geliyor daha büyüğü fazla diye düşünüyorum

Hocam 4 saatte 90 şarj yedi 2 sene tahammül edemem maalesef.

Aslinda boyut olarak sizde cok sırıtmaz yani S23 kucuk gelmediyse yine ayni boyda idare edebilirsiniz ama S25U üst seviye bir cihaz.
Ayrica bararya konusunda S23'ten bariz bir sekilde cok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı