S23 ekran süresi nasıl?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
4 gündür kullanıyorum. Bir kere WhatsApp yedeklerini almak için fabrika ayarlarına sıfırladım. Aldığım ekran süreleri şu şekilde;

Screenshot_20230622_223938_Device care.jpg

Screenshot_20230624_124532_Device care.jpg

120 Hz, AOD açık. %80 Wi-Fi %20 mobil veri kullanıyorum genelde.
Fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce az mı?

Benim telefona göre iyi. Ek olarak şunu yapabilirsin:

Bu arada S23 alacak insanlar için şunları söyleyeyim. Bundan önce hiç amiral gemisi telefon kullanmamıştım ve S23'ün pil performansını beğenmedim. Hemen atlayacaklar olacak ancak şöyle ifade edeyim, saat 12'de %100'den aldığım telefonu dışarıda GPS açık gezdim 4 saat ekran süresi ile gerçekten moralimi bozdu. Günün gecesine yakın yine şarja takmıştım telefonu. Eski telefonum Oppo Reno 5 Lite idi. Bu sorunu Greenify uygulamasını indirerek çözdüm.

Bu sorunu yaşayan da var yaşamayan da. Ben yaşayan nadir şansız taraftanım sanırım. Neyse dediğim gibi Greenify uygulamasını indirdikten sonra ayarlarından, "otomatik uyut" ve "always ingore background-Free" ı açtıktan sonra telefon bir günü rahat çıkarır oldu.

4 gündür kullanıyorum. Bir kere WhatsApp yedeklerini almak için fabrika ayarlarına sıfırladım. Aldığım ekran süreleri şu şekilde;

Eki Görüntüle 1834344

Eki Görüntüle 1834345

120 Hz, AOD açık. %80 Wi-Fi %20 mobil veri kullanıyorum genelde.
Fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce az mı?
Şuaki durumu nedir memnun musunuz ya da sevise vs gittiniz mi? Ben de yeni aldım aynı sorunu yaşıyorum

Şuaki durumu nedir memnun musunuz ya da sevise vs gittiniz mi? Ben de yeni aldım aynı sorunu yaşıyorum
Şarj zamanla optimize oluyor diyorlar Samsung cihazlar için. Servise göndermedim. 1-1,5 günde bir şarja takıyorum. Eğer oyun oynuyorsanız şarjı hızlı gidebilir. Oynamıyorsanız şarjı gayet yeterli bana göre. AOD açıktı ilk başta. Şarjı çok yiyordu. Onu kapattım ve Google Play hizmetleri ile alakalı birkaç ayar yaptım internetten bakarak.

Batarya süresi iyi optimize olmuş diyorlardı 5 saat ekran süresi patlattı beni :D. Benim yarı fiyatına aldığım telefon daha fazla ekran süresi veriyor.
Hocam bana diyorsanız ben 20-100 şarj ediyorum. Farklı forumlarda 8 saat alanlar var. Bir de kullanıma göre değişir. Adam günde hiç Instagram'dan çıkmıyorsa şarj da ona göre olur.

Benim yarı fiyatına aldığım telefon daha fazla ekran süresi veriyor.
Mantığa bak Allah'ım koptum 😄 Senin aldığın telefonun eminim ki 5000Mah veya 4900Mah falandır o değilse eminim ki Saf Android kullanıyordur. Hadi hepsini geçtim senin takıldığın uygulamalar veya telefonda yaptığın şeylerin bile farkı oluyor ekran sürene. Gelipte yarı fiyatına aldığım daha çok veriyor deyip, eşleştirme yapmanız bariz komedi filmine benziyor 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı