S23 FE alınır mı?

Bütçe
20 bin TL

Black X6

Centipat
Daha fazla  
Elimdeki Samsung A71'i satıp Samsung S23 FE almayı planlıyorum, aradaki fiyat farkına değer mi? Değerse bu fiyat bandında alınabilecek daha iyi telefon var mı?

Peki A71'den S23 FE'a geçince verdiğim fiyat farkına değecek derecede bir performans alabilir miyim?

Değer hocam o cihaz ile arasında dağlar kadar fark var. Kamera olsun malzeme kalitesi olsun performans olsun. Ben A50'den S21FE ye geçince çağ atlamış gibi hissettim.

Değer hocam o cihaz ile arasında dağlar kadar fark var. Kamera olsun malzeme kalitesi olsun performans olsun. Ben A50'den S21FE ye geçince çağ atlamış gibi hissettim.
Geekbench testlerinde evet, çok büyük fark var arada. Fakat çok oyun oynayan birisi degilim bu yüzden günlük hayatta kullanışımı ciddi derecede etkiler mi emin olamadim.

Peki A71'den S23 FE'a geçince verdiğim fiyat farkına değecek derecede bir performans alabilir miyim?

Kesinlikle alırsınız. Kamera yönünden olsun genel performans yönünden olsun farkı hissedersiniz.
A serisi orta segmenttir S serisi üst segment.
Siz ortadan üste geçeceksiniz.

Geekbench testlerinde evet, çok büyük fark var arada. Fakat çok oyun oynayan birisi degilim bu yüzden günlük hayatta kullanışımı ciddi derecede etkiler mi emin olamadim.

Etkiler hocam arayüz performansı çok daha stabil ve uzun ömürlü ve 120Hz ekranı var. Çok daha akıcı hissedersiniz.

Etkiler hocam arayüz performansı çok daha stabil ve uzun ömürlü ve 120Hz ekranı var. Çok daha akıcı hissedersiniz.
Açıkçası telefon değiştirecek olsam kesin olarak S23 veya S23 FE düşünüyorum ama şu an ihtiyacımı karşılıyo gibi A71. Yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı