S23 FE ekran süresi sizce nasıl?

jessepinkmanx35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İlk günler bataryası çok çabuk tükeniyordu forumda 1 hafta optimizasyon süresi ile ilgili şeyler okudum ve çok kafaya takmadım. Bugün elimden geldiğince telefonla uğraştım aşağıda ekran sürem mevcut siz ne düşünüyorsunuz, normal midir? Sizce ekran süremi arttırmak için ne yapmalıyım?

NOT: Telefon 120hz de ve adaptif güç modunda çalışıyor (bazen kendini güç tasarufu moduna alabiliyor.) Ekran doğal modda.

Screenshot_20240715_195736_Device care.jpg

Merhaba, telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İlk günler bataryası çok çabuk tükeniyordu forumda 1 hafta optimizasyon süresi ile ilgili şeyler okudum ve çok kafaya takmadım. Bugün elimden geldiğince telefonla uğraştım aşağıda ekran sürem mevcut siz ne düşünüyorsunuz, normal midir? Sizce ekran süremi arttırmak için ne yapmalıyım?

Not: Telefon 120Hz de ve adaptif güç modunda çalışıyor (bazen kendini güç tasarrufu moduna alabiliyor.) Ekran doğal modda.

Eki Görüntüle 2253893

Xi telefon kullanım süresi açısından değil de kişi sağlığı açısından bırakmanı tavsiye ederim. :D Onun dışında iyi bir süre bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı