S23 FE iade edilmeli mi?

Mesajıma beğenmedim işareti atmışsınız ve gelip burada seneler önce aldığınız S9 ile yaşadığınız sorunları anlatıp Samsung ve Android gömüyorsunuz. Aradan 5 sene geçmiş. 5 tane yeni seri çıkmış. S23'ün vereceği deneyimi S9'un zamanında size verdiği deneyim ile karşılaştırmanız çok saçma ve gülünç. S23 dediğiniz cihaz öyle birkaç sene içerisinde kasma yapacak bir cihaz değil. Sizin de söylediğiniz gibi eskide kaldı o dönemler. Konuyu açan arkadaş S23 tercih etmeli. S23 çoğu açıdan iPhone 14'ten daha iyi bir cihaz. Boşuna Samsung ve Android düşmanlığı yapmanıza gerek yok. Her sene iki marka arasında rekabet var ve hangisi o sene daha iyiyse o tercih edilmeli. Mesela S22 ve iPhone 13 arasında bir tercih yapılacak olsa tercih tabii ki iPhone 13'ten yana kullanılır.

Her türlü S23. Ben de iPhone ile arasında kalmıştım. Hiç pişman değilim. Telefon yağ gibi akıyor işlemci sayesinde.

O dediğim pil ve batarya sorunu 2 sene sonra gösterdi kendini. Aynen S23 al bakayım 2-3 sene sonra ne olacak, gülünç olan sizin durum her zaman böyle oluyor Samsung'larda, eskide kalan bir durum değil. 2018'de de aynı şey denirdi şimdi de. Nasil okudunuz bilmiyorum ama ben bu sorunları henüz 2020'de yasamaya başladım zaten. 5 senelik değildi yani. Mesajda S23 ile S9'un zamaninda verdigi performansi karsilastirdigim kısmı bul forumu birakmazsam namerdim.

Snapdragon 8 gen 2'li S23'ün 2 sene sonra kasmaya başlayacağını, bataryada sıkıntı çıkartacağını düşünen biriyle daha fazla tartışmaya girmemek gerek. Elimde S20 FE var, o bile dediklerinin hiçbirini yaşatmıyor. Lütfen teknolojik konularda bir daha yorum yapma. Başka hobilere yönelebilirsin. Başka konu başlıkları altında iyi sosyaller dilerim.

Sizin sorununuz ezbere cevap vermekte, ilk mesajımda hiç bahsetmediğim konular hakkında ezbere yanıt vermişsiniz. Ben başımdan geçenleri anlatmışım, ne S23 almayın demişim ne de S23 kötü demişim siz kalkmışsınız, S23 ile S9 deneyiminizi kıyaslıyorsunuz diyorsunuz sonra da gelip farklı hobilere yönel diyorsunuz. Bakın ben size şöyle diyeyim, ilk olarak 1 hafta boyunca bol bol kitap okuyalım sonra da şimdi yazacaklarımı okuyalım hocam
Öyle farklı yerlere yönelin, iyi sosyaller deyip kaçmak yok. Forumda bir de sizin gibiler türedi, her şeyi yanlış anlayıp, ezbere cevap verip sonra işin içinden çıkamayınca iyi sosyaller deyip kaçıyorlar.
•İkinci mesajda, S23 alın 2-3 sene sonra ne oluyor deyince neden kasacak manasında dediğimi varsaydınız ve triplere girdiniz ki? (cümleyi tekrar okuyunuz)
•Ilk mesajda, S9 deneyimimi aktardim, hatta bir arkadas da baska bir telefonundan baska deneyimlerini aktarmis guzel dille, siz nasıl benim Samsung dusmani oldugumu cikardiniz. S23'ü, S9 ile karsilastirdigimi cikardiniz. Yahu S9'da yasadiklarimi anlatmama bu kadar mi kizdiniz, amacınız ne? (cümleyi tekrar okuyunuz.)
•Samsung ve Android düşmanı demişsiniz ne alakası var, nereden mantık kurdunuz merak ettim? Deneyim aktarmak, eleştirmek düşmanlık mı oluyor? (cümleyi tekrar okuyunuz.)

Dostum sen daha kendi yazdıklarının ne olduğu bilincinde değilsin. Sıvıyorsun şuan.

Dostum sen daha kendi yazdıklarının ne olduğu bilincinde değilsin. Sıvıyorsun şu an.

Adam haklı bro kasma kendini bu kadar bütçe varsa iPhone tercih edilir. 14 Plus'tan S23 Plus'a geçtim kamerası 14'e göre düşük ışıkta berbat, ek olarak bataryası yine 14Plus'ın daha iyi ve S23 de açılış daha uzun sürüyor açıldıktan sonra kendine gelmesi vs. sosyal medya vb. uygulamalar daha stabil çalışıyor, çoğu özellik IPhone'a daha erken geliyor. Ses konusunda da yine 14 serisi daha başarılı. S23'ün tasarımını beğendiğim için geçmiştim şimdi tekrar 15'e geçeceğim, stabilite olarak daha iyidir hocam iOS, konu açan arkadaş iPhone 13 almalı, 4-5 artık para değil zaten al kafan rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…