Sizin sorununuz ezbere cevap vermekte, ilk mesajımda hiç bahsetmediğim konular hakkında ezbere yanıt vermişsiniz. Ben başımdan geçenleri anlatmışım, ne S23 almayın demişim ne de S23 kötü demişim siz kalkmışsınız, S23 ile S9 deneyiminizi kıyaslıyorsunuz diyorsunuz sonra da gelip farklı hobilere yönel diyorsunuz. Bakın ben size şöyle diyeyim, ilk olarak 1 hafta boyunca bol bol kitap okuyalım sonra da şimdi yazacaklarımı okuyalım hocam
Öyle farklı yerlere yönelin, iyi sosyaller deyip kaçmak yok. Forumda bir de sizin gibiler türedi, her şeyi yanlış anlayıp, ezbere cevap verip sonra işin içinden çıkamayınca iyi sosyaller deyip kaçıyorlar.
•İkinci mesajda, S23 alın 2-3 sene sonra ne oluyor deyince neden kasacak manasında dediğimi varsaydınız ve triplere girdiniz ki? (cümleyi tekrar okuyunuz)
•Ilk mesajda, S9 deneyimimi aktardim, hatta bir arkadas da baska bir telefonundan baska deneyimlerini aktarmis guzel dille, siz nasıl benim Samsung dusmani oldugumu cikardiniz. S23'ü, S9 ile karsilastirdigimi cikardiniz. Yahu S9'da yasadiklarimi anlatmama bu kadar mi kizdiniz, amacınız ne? (cümleyi tekrar okuyunuz.)
•Samsung ve Android düşmanı demişsiniz ne alakası var, nereden mantık kurdunuz merak ettim? Deneyim aktarmak, eleştirmek düşmanlık mı oluyor? (cümleyi tekrar okuyunuz.)