S23 FE iade edilmeli mi?

Adam haklı bro kasma kendini bu kadar bütçe varsa iPhone tercih edilir. 14 Plus'tan S23 Plus'a geçtim kamerası 14'e göre düşük ışıkta berbat, ek olarak bataryası yine 14Plus'ın daha iyi ve S23 de açılış daha uzun sürüyor açıldıktan sonra kendine gelmesi vs. sosyal medya vb. uygulamalar daha stabil çalışıyor, çoğu özellik IPhone'a daha erken geliyor. Ses konusunda da yine 14 serisi daha başarılı. S23'ün tasarımını beğendiğim için geçmiştim şimdi tekrar 15'e geçeceğim, stabilite olarak daha iyidir hocam iOS, konu açan arkadaş iPhone 13 almalı, 4-5 artık para değil zaten al kafan rahat etsin.
S23 serisinin gece modu performansından birhabersiniz sanırım. Batarya konusunda haklısınız. 14 Plus'ın bataryası zaten çok iyi. Burada karşılaştırılan telefonlar iPhone 13-14 ve S23. 14 Plus değil. İşlemci, kamera ve ekran konusunda S23 çok daha iyi. Bunu ben kafama göre söylemiyorum. Bunun doğrusu bu. iPhone 14 bataryada önde. Ayrıca Samsung tarafında DeX ve kablosuz ters şarj gibi muazzam özellikler de bulunuyor.

S23 serisinin gece modu performansından birhabersiniz sanırım. Batarya konusunda haklısınız. 14 Plus'ın bataryası zaten çok iyi. Burada karşılaştırılan telefonlar iPhone 13-14 ve s23. 14 Plus değil. İşlemci, kamera ve ekran konusunda S23 çok daha iyi. Bunu ben kafama göre söylemiyorum. Bunun doğrusu bu. iPhone 14 bataryada önde. Ayrıca Samsung tarafında DeX ve kablosuz ters şarj gibi muazzam özellikler de bulunuyor.

Hocam gece performansında da her türlü önde IPhone'lar işlemci konusunda da dediğim gibi işlemci performanslarının becnmark AnTuTu testleri her ne kadar önde olsa da stabilizasyon diye bir gerçek var, ayrıca batarya konusunda iyi derken de 14 Plus'ı S23 ile değil S23 Plus ile karşılaştırdım. Ekran konusunda da 120 evet çok iyi ama parlaklık vs. yine fark yok arada.

Hocam gece performansında da her türlü önde IPhone'lar işlemci konusunda da dediğim gibi işlemci performanslarının becnmark AnTuTu testleri her ne kadar önde olsa da stabilizasyon diye bir gerçek var, ayrıca batarya konusunda iyi derken de 14 Plus'ı S23 ile değil S23 Plus ile karşılaştırdım. Ekran konusunda da 120 evet çok iyi ama parlaklık vs. yine fark yok arada.
14 Plus zaten batarya konusunda S23 Plus'tan daha iyi. Apple, batarya konusunu büyük oranda çözdü zaten.

Merhaba, geçen hafta Samsung'un sitesinden S23 FE almaya karar verdim. Fakat ellerinde stok kalmadığı ve beklemeyi sevmediğim için iptal ederek para iadesi istedim. Dün para hesabıma geçti açtığım konuda da bir arkadaş çiçek sepeti'nde düz S23'ün 27K'ya satıldığını söyleyince ben de indirimi kaçırmak istemeyip alım yaptım. Fakat bugün müşteri hizmetleri arayarak ürünün deforme olduğunu bildirdi. Bunun üzerine tekrar iade istedim ve 1-10 iş günü içerisinde ücretin hesabıma gönderileceğini söylediler. Ürün indirimli iken almak istiyordum fakat net fiyatı 32K'nın üzerinde olduğundan vazgeçtim. S23 FE almaya karar verdiğim sırada biraz daha ücreti yükselterek S23 almak istedim ama tekrar sorun yaşamam üzerine Samsung'tan soğuma noktasına geldim. Üzerine 5 6K daha koyarak iPhone 13 mü alsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım iPhone hakkında hiç bilgim yok daha önce kullanmadım Çin markalarına da güvenmiyorum gerek SAR değeri gerek sanki toplama bilgisayarmış gibi oynama yaparak RAM arttırmak performans arttırmak gibi telefonun ömründen yiyecek şeyler olduğundan istemiyorum. Geriye marka kalmıyor resmen. Ne yapacağım çok kararsızım.

Hocam oyun oynamak için film izlemek için Samsung daha iyi bir tercih olabilir ama daha iyi bir kamera daha iyi bir işletim sistemi daha şık bir tasarım istiyorsanız iPhone.

Benim amacım verdiğim paraya değsin aldığım ürünün işlemci performansı güzel olsun pişman etmesin. Oyun oynayan ve kamera meraklısı birisi değilim. Film ve dizi izleyecek birisi olduğum için çok da problem değil ben bütçeme bakarım uymuyorsa alamam. Telefon meraklısı değilim fakat 2 senede bir telefonumu yükseltiyorum ki geride kalmıyayım. Aşırı ısınmasın devamlı şarja bağlı kalmıyayım yeter.

Benim amacım verdiğim paraya değsin aldığım ürünün işlemci performansı güzel olsun pişman etmesin. Oyun oynayan ve kamera meraklısı birisi değilim. Film ve dizi izleyecek birisi olduğum için çok da problem değil ben bütçeme bakarım uymuyorsa alamam. Telefon meraklısı değilim fakat 2 senede bir telefonumu yükseltiyorum ki geride kalmıyayım. Aşırı ısınmasın devamlı şarja bağlı kalmıyayım yeter.
S23 o halde. Kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.

Hocam film izlemek için iPhone iyi bir tercih değil bence ekranı Samsung kadar büyük değil şarjıda öyle aman aman yüksek değil IPhone'ların ayrıca ekran çözünürlükleri biraz az filmi canlı canlı kalitesiyle izleyemezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı