- Makaleler
- 1
Daha fazla
S23 serisinin gece modu performansından birhabersiniz sanırım. Batarya konusunda haklısınız. 14 Plus'ın bataryası zaten çok iyi. Burada karşılaştırılan telefonlar iPhone 13-14 ve S23. 14 Plus değil. İşlemci, kamera ve ekran konusunda S23 çok daha iyi. Bunu ben kafama göre söylemiyorum. Bunun doğrusu bu. iPhone 14 bataryada önde. Ayrıca Samsung tarafında DeX ve kablosuz ters şarj gibi muazzam özellikler de bulunuyor.Adam haklı bro kasma kendini bu kadar bütçe varsa iPhone tercih edilir. 14 Plus'tan S23 Plus'a geçtim kamerası 14'e göre düşük ışıkta berbat, ek olarak bataryası yine 14Plus'ın daha iyi ve S23 de açılış daha uzun sürüyor açıldıktan sonra kendine gelmesi vs. sosyal medya vb. uygulamalar daha stabil çalışıyor, çoğu özellik IPhone'a daha erken geliyor. Ses konusunda da yine 14 serisi daha başarılı. S23'ün tasarımını beğendiğim için geçmiştim şimdi tekrar 15'e geçeceğim, stabilite olarak daha iyidir hocam iOS, konu açan arkadaş iPhone 13 almalı, 4-5 artık para değil zaten al kafan rahat etsin.