S23 FE iade edilmeli mi?

S23 serisinin gece modu performansından birhabersiniz sanırım. Batarya konusunda haklısınız. 14 Plus'ın bataryası zaten çok iyi. Burada karşılaştırılan telefonlar iPhone 13-14 ve S23. 14 Plus değil. İşlemci, kamera ve ekran konusunda S23 çok daha iyi. Bunu ben kafama göre söylemiyorum. Bunun doğrusu bu. iPhone 14 bataryada önde. Ayrıca Samsung tarafında DeX ve kablosuz ters şarj gibi muazzam özellikler de bulunuyor.

Hocam gece performansında da her türlü önde IPhone'lar işlemci konusunda da dediğim gibi işlemci performanslarının becnmark AnTuTu testleri her ne kadar önde olsa da stabilizasyon diye bir gerçek var, ayrıca batarya konusunda iyi derken de 14 Plus'ı S23 ile değil S23 Plus ile karşılaştırdım. Ekran konusunda da 120 evet çok iyi ama parlaklık vs. yine fark yok arada.

14 Plus zaten batarya konusunda S23 Plus'tan daha iyi. Apple, batarya konusunu büyük oranda çözdü zaten.

Hocam oyun oynamak için film izlemek için Samsung daha iyi bir tercih olabilir ama daha iyi bir kamera daha iyi bir işletim sistemi daha şık bir tasarım istiyorsanız iPhone.

Benim amacım verdiğim paraya değsin aldığım ürünün işlemci performansı güzel olsun pişman etmesin. Oyun oynayan ve kamera meraklısı birisi değilim. Film ve dizi izleyecek birisi olduğum için çok da problem değil ben bütçeme bakarım uymuyorsa alamam. Telefon meraklısı değilim fakat 2 senede bir telefonumu yükseltiyorum ki geride kalmıyayım. Aşırı ısınmasın devamlı şarja bağlı kalmıyayım yeter.

S23 o halde. Kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.

Hocam film izlemek için iPhone iyi bir tercih değil bence ekranı Samsung kadar büyük değil şarjıda öyle aman aman yüksek değil IPhone'ların ayrıca ekran çözünürlükleri biraz az filmi canlı canlı kalitesiyle izleyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…