S23 FE için powerbank önerisi

yagizdmrc

Centipat
Daha fazla  
S23 FE için powerbank arıyorum 10.000 MAh'lik çok ağır ve büyük olsun istemiyorum, kablosuz şarj olsun istiyorum. Kabloyla çok uğraşmak istemiyorum ama kablolu 25W çıkış versin istiyorum. Bütçem 1500 TL. Samsung'un orijinal ürünleri vardı, onlar nasıldır acaba?

7.5W diyor hocam. Yani kablosuz olarak 25W'a göre 3 katı fazla sürede şarj olacak. 25W ile 1 saatte dolacağını varsayarsak 3 saati buluyor. Ben bunu tercih etmezdim. Ama ürün kalitelidir, alınabilir.
peki ağırlık olarak nasıl attığınız model mi daha hafif yoksa benim attığımmı

7.5W diyor hocam. Yani kablosuz olarak 25W'a göre 3 katı fazla sürede şarj olacak. 25W ile 1 saatte dolacağını varsayarsak 3 saati buluyor. Ben bunu tercih etmezdim. Ama ürün kalitelidir, alınabilir.
biraz düşükmüş watt değeri ama ben kabloyla çok uğraşmak istemiyorum hem ilerde samsung watch 4 almayı düşünüyorum

kablosuz olsun istiyorum https://www.akakce.com/powerbank/en...msung-turkiye-garantili-fiyati,209787592.html bu model nasıldır

kablosuz kaç watt veriyor bu model?
bu ürün en güvenli nerden alınır?

Peki ağırlık olarak nasıl attığınız model mi daha hafif yoksa benim attığımmı.

Biraz düşükmüş watt değeri ama ben kabloyla çok uğraşmak istemiyorum hem ileride Samsung Watch 4 almayı düşünüyorum.

Bu ürün en güvenli nereden alınır?

Sizin dediğiniz 251, benim dediğim 210 grammış.

Hocam kablo ile uğraşmak istemiyorum diyorsunuz ama bu sefer hep Powerbank'in telefonun arkasında durması gerekecek. Çantada kaydı mı diye kontrol edeceksiniz. D&R'dan alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı