S23 FE mi iPhone 13 mü?

Süper olur. Kamerada özellikle ciddi gelişim yaşarsın. Ama acil değilse nisan ayında al derim hiç kapanma yaşamasan 16 ay yani ağustos 2026’ya kadar kullanabilirsin.
Nası 16 ay oluyor normalde 4+4

Nisanda aldın ya bu yıldan 4+4 total 8 ay kullanıyorsun 2026 Ocak ayı gelmiş oluyor ondan sonra tekrar 8 ay hakkın geliyor ağustos 2026’ya kadar kullanıyorsun 4+4 yine. O sebepten 16 ay oluyor.
Benim bildiğim ocaktan ağustosa kadar sonrası yok 4 ay kapalı veya başka telefonla kullancam

Nisanda aldın ya bu yıldan 4+4 total 8 ay kullanıyorsun 2026 Ocak ayı gelmiş oluyor ondan sonra tekrar 8 ay hakkın geliyor ağustos 2026’ya kadar kullanıyorsun 4+4 yine. O sebepten 16 ay oluyor.
Telefonu ne zaman aldıysan/hattını taktıysan o zaman mı başlıyor bu süre ? Bir de 4+4 olayı her telefonda oluyor mu, yoksa çift Sim olmak zorunda mı ? Çift Sim olmayan telefonlarda e-Sim ile mi çözülüyor ? Ben de yurtdışı bi telefon almak istiyorum, eğer 16 ay kesintisiz kullanabileceksem nisana kadar beklerim, acelem yok zaten.

Telefonu ne zaman aldıysan/hattını taktıysan o zaman mı başlıyor bu süre ?
Evet hocam. Hattı takmazsan süre başlamaz.
Bir de 4+4 olayı her telefonda oluyor mu, yoksa çift Sim olmak zorunda mı ? Çift Sim olmayan telefonlarda e-Sim ile mi çözülüyor ?
Her telefonda var çift fiziksel SIM olmayan telefonlarda da evet E SIM ile çözülüyor.
Ben de yurtdışı bi telefon almak istiyorum, eğer 16 ay kesintisiz kullanabileceksem nisana kadar beklerim, acelem yok zaten.
Gayet mantıklı bir hareket olur. %103 vergi vermenin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…