S23 FE ne kadar olur?

Hocam sorun şu. Benim bütçeyi normalde şu an 17K yaptılar. Hani belki Aralıkta zam geldi bahanesi atıp S22 aldırabilirim ama anca şu an ki fiyatı olursa. Zaten zam gelirse net 25K seviyelerine ulaşır ve bu da imkansız zaten. Bir de S21 FE ve S22 arasında 6K fark var inanırlar mı fiyat sabit kalsa yine bilemiyorum. Çok arada kaldım şu an ve ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.

@Galaxes şimdiden bir öngörü de bulunmak zor. Artık zamanı gelince alabilirseniz S22 olmazsa S21FE alırsınız.

La kasa direkt A54 ile aynı. Sadece alüminyum çerçeve farkı var.

Gerçekten saçmalık. S21FE den daha kötü görünüyor. Arka plastik olup adam gibi bezel koysalardı daha iyiydi. Parça mı arttı anlamadım ki?

Tasarım olarak A54, donanım olarak S22 hatta S22 FE gibi bir şey olmuş. Nasıl S23 FE bu?

S22 ile birlikte bu işlemcinin stabil olmadığı çok fazla batarya tükettiği söyleniyordu.. Sorunlar çözüldü mü acaba düzelmeye göre s23 fe alınır mı

S23 FE 26K olacakmış herhalde. Eledim direk zaten. S22 alıyorum.

@Galaxes 128 GB 24k fiyatında.

Ama S22 daha mantıklı bir tercih.

Hocam 21.5K'yı zor ikna ettirdim. İmkanı yok o kadara çıkmamın. A02'den kurtulayım da en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…