kappicinooo Zeptopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık telefonum S23 fenin oyun oynarken daha ısındıgını anladım. Isınmasını onlemek için nasıl bir şeyler yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık telefonum S23 fenin oyun oynarken daha ısındıgını anladım. Isınmasını onlemek için nasıl bir şeyler yapabilirim?
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 kappicinooo dedi: Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık telefonum S23 fenin oyun oynarken daha ısındıgını anladım. Isınmasını onlemek için nasıl bir şeyler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun grafiklerini kisabilirsiniz. Haricinde yapilabilecek birsey yok sanirim. Artı 0 Eksi
kappicinooo dedi: Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık telefonum S23 fenin oyun oynarken daha ısındıgını anladım. Isınmasını onlemek için nasıl bir şeyler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun grafiklerini kisabilirsiniz. Haricinde yapilabilecek birsey yok sanirim.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 kappicinooo dedi: Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık telefonum S23 fenin oyun oynarken daha ısındıgını anladım. Isınmasını onlemek için nasıl bir şeyler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... S23 FE zaten ısınan bir model. Oyun esnasında ekran ayarlarını düşürmek, FPS kısıtlamak, grafik kısıtlamak, soğutucu kullanmak en düz çözümler. Artı 0 Eksi
kappicinooo dedi: Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık telefonum S23 fenin oyun oynarken daha ısındıgını anladım. Isınmasını onlemek için nasıl bir şeyler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... S23 FE zaten ısınan bir model. Oyun esnasında ekran ayarlarını düşürmek, FPS kısıtlamak, grafik kısıtlamak, soğutucu kullanmak en düz çözümler.