S23 FE pili 4-5 saatte bitiyor

mustf.g7

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Geçen gün forumda yenilenmiş S21 Ultra mı S22 mi konusuna yanıt verenlerin çoğu sıfır S23 FE almamı önerdi. Be nde araştırdım oldukça mantıklı geldiği için cihazı aldım. Alalı daha 4 gün kadar oluyor fakat cihazın şarjı ortalama 4-5 saate bitiyor. Sosyal medya- film için kullandığımda ve normal düzey Samsung S4'e indirsem oynatacak oyunu 10 dk oynayınca telefon el vurulamayacak düzeyde ısınıyor. Sizce sebebi nedir? Cihaz mı arızalı? Araştırdım, aynı sorunu çeken insanlar fazla. Çözüm olarak cihaz yeni olduğu için kendini optimize ettiği için pili hızlı bitiyor denilmiş. Bende bundan önce S10 vard. I kaç senelik cihaz sabah çekerdim ortalama 12 saat kadar giderdi şarjı. Sizce ne yapmalıyım? Düzelir mi?

Ayarlardan pil kullanım kısmından hangi uygulamaların ne kadar pil tükettiğine bakabilirsin, ekran parlaklığı sondaysa ondan da kaynaklanıyor olabilir, 4-5 saat gerçekten bayağı düşük, bir sorun olabilir

Selamlar geçen gün forumda yenilenmiş s21 ultra mı s22 mi konusuna yanıt verenlerin çoğu sıfır s23 fe almamı önerdi bende araştırdım oldukça mantıklı geldiği için cihazı aldım alalı daha 4 gün kadar oluyor fakat cihazın şarjı ortalama 4-5 saate bitiyor sosyal medya- film için kullandığımda ve normal düzey samsung s4 e indirsem oynatacak oyunu 10 dk oynayınca telefon el vurulamayacak düzeyde ısınıyor sizce sebebi nedir cihaz mı arızalı araştırdım aynı sorunu çeken insanlar fazla çözüm olarak cihaz yeni olduğu için kendini optimize ettiği için pili hızlı bitiyor denilmiş, bende bundan önce s10 vardı kaç senelik cihaz sabah çekerdim ortalama 12 saat kadar giderdi şarjı sizce ne yapmalıyım düzelir mi
yazmayı unuttuğum pili korumaya aldığım için %100 değil %80 e kadar şarj ediyor, ayrıca güç tasarruf modu açık, senkronizasyon, konum falan açık değil arka planda açık uygulama bırakmam wifi olan yerde sadece wifi olmadığı yerde sadece mobil veri açık ve cihazı karanlık modda kullanıyorum

Ayarlardan pil kullanım kısmından hangi uygulamaların ne kadar pil tükettiğine bakabilirsin, ekran parlaklığı sondaysa ondan da kaynaklanıyor olabilir, 4-5 saat gerçekten bayağı düşük, bir sorun olabilir
hayır değil adaptif parlaklıkta kullanıyorum

Düzelecektir adaptif pili açmayı unutma ve açıksa pil korumayı kapat.
nasıl yapacağım

Süre normal, Galaxy S serisi zaten pil tüketim stabilitesi konusunda genel olarak başarılı değildi, Snapdragon 8 gen 2 ile birlikte S23'ün diğer modellerinde optimize edilmiş olsa da 8 gen 1 pil tüketimi konusunda yine hoyrat bir işlemci, keza ısınma konusunda da öyle. Bu işlemci Realme GT2 Pro modelinde olduğu gibi daha gelişmiş bir soğutma sistemi ile ancak başarılı olabiliyor. S22'nin S23FE'den geri kalacağı tek nokta bir miktar daha fazla batarya tüketmek olurdu ve bariz daha premium bir cihazdı, keza S21 Ultra'da pek çok konuda S23 FE'den önde çıkardı, batarya önceliğiniz ise asla Samsung'un S serisine bakmamalısınız, bende S20 FE kullanıyorum net pişmanlık.

Selamlar. Geçen gün forumda yenilenmiş S21 Ultra mı S22 mi konusuna yanıt verenlerin çoğu sıfır S23 FE almamı önerdi. Be nde araştırdım oldukça mantıklı geldiği için cihazı aldım. Alalı daha 4 gün kadar oluyor fakat cihazın şarjı ortalama 4-5 saate bitiyor. Sosyal medya- film için kullandığımda ve normal düzey Samsung S4'e indirsem oynatacak oyunu 10 dk oynayınca telefon el vurulamayacak düzeyde ısınıyor. Sizce sebebi nedir? Cihaz mı arızalı? Araştırdım, aynı sorunu çeken insanlar fazla. Çözüm olarak cihaz yeni olduğu için kendini optimize ettiği için pili hızlı bitiyor denilmiş. Bende bundan önce S10 vard. I kaç senelik cihaz sabah çekerdim ortalama 12 saat kadar giderdi şarjı. Sizce ne yapmalıyım? Düzelir mi?

Her Allah'ın kuluna S23 FE önerildiği için forumda konu açmanız bile değişik olmuş. Onun yerine elektrikli bisiklet mi yoksa scooter mı alayım diye açın yine S23 FE alın derler :D. Umarım pil süreniz düzelir Samsung'un elinde kaaln Exynos işlemcileri tüketmek için çıkardığı bir model olduğunu düşünüyorum şahsen hiç ısınamadım. Kalın ekran çerçevesi de ayrı mevzu zaten s serisine gram benzemiyor. Bunları sizin hevisinizi kırmak için söylemedim yanlış algılamayın almışsınız hayırlı olsun.

Her Allah'ın kuluna S23 FE önerildiği için forumda konu açmanız bile değişik olmuş. Onun yerine elektrikli bisiklet mi yoksa scooter mı alayım diye açın yine S23 FE alın derler :D. Umarım pil süreniz düzelir Samsung'un elinde kaaln Exynos işlemcileri tüketmek için çıkardığı bir model olduğunu düşünüyorum şahsen hiç ısınamadım. Kalın ekran çerçevesi de ayrı mevzu zaten s serisine gram benzemiyor. Bunları sizin hevisinizi kırmak için söylemedim yanlış algılamayın almışsınız hayırlı olsun.
bu zamana kadar hep s serisi kullandım bence tasarım olarak gayet iyi tabi göreceli bir konu tasarım, 4 nanometre işlemcide oldukça iyi çalışıyor ama bu kadar ısınıp pilinin çabuk biteceğini tahmin etmemiştim açıkcası ama söylediklerinize katılıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı