S23 FE PUBG'de 90 FPS verir mi?

Grafik ayarlarınızı atar mısınız bu a
Banlanma konusunda ise gördüğümü söylüyorum. Garanti veremem, arkadaşın bileceği iş ama şuanlık 90 FPS için bu yöntem var. İleride aynı Dimensity 1100 serisine 60 FPS geldiği gibi Exynos'a 90 FPS'te gelebilir ileride. 1100 için yarım yıl sürmüştü gelmesi. (Belkide daha fazla.)
Su an Baska telefondayım ancak akıcı,60 fps parlaklık 100 kavisli ekranlar için ve gorunus klasik

Grafik ayarlarınızı atar mısınız bi
Kanka akıcı,60 fps klasik, 100 parlaklık kavisli ekran.

Normalde gücü yeterlidir ama oyunun desteklemesi lazım. Config kurarak bu sınırı aşanlar oluyor, araştırın derim. Bende 45 FPS alabildiğim telefonda 60 FPS yapmıştım.
Kanka config kurmaya cok fazla girişmek istemiyorum. Pubgnin iyileştirmeyi gerekiyor.

Bende de Exynos 2100 olan S21 FE var maalesef Ultra ve normal S23 modellerde oluyor FE modellerde olmuyor islemciden kaynaklıdır diye dusunuyorum. Adı üstünde fan Edition normal modelden daha az ozellikli.
Kanka aslında 90 fps. Pubg sorunu galiba.

Lütfen stres etmeyin beni, adamın yazım şeklini gördünüz. Arkadaşa yardımcı olmaya çalışın, bana muhalif olmaya değil.

Arkadaşlar sakin. Kapatalım konuyu. Büyümesin konu, zaten çocuk değiliz artık. Ban yemez diye biliyorum bende.

Attım mail. Teşekkür ederim...

Tatsızlık için özür dilerim. Umarım firma en kısa sürede güncelleme ile 90 FPS limitini getirir. Çoğunlukla Snapdragon için yapıyorlar, gene de umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı