S23 FE vs Nothing Phone 2A

Bütçe
25000

ToprakEsen

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar arkadaşlar elimdeki Xiaomi Mi A2 telefon kullanım ömrünü yitirdiği için (malum telefon bu sene 6 yaşına girdi şubatta da benim alma tarihimin 6 yaşı olacak) yeni bir telefon almaya karar verdim bütçem en fazla 25000TL civarında.

Şimdiye kadar kendi yaptığım araştırmalar sonucunda Samsung S23 FE en fiyatına değecek telefon gibi duruyor fakat ekran çerçevesinin kalın olması sebebiyle beni 1 tık kaybetti. Nothing'e gelecek olursak tasarımı beni cezbetmesiyle beni kazandı fakat kamerasının ve işlemcisinin o kadar iyi olmadığını okudum.

POCO F6 güzel duruyor fakat POCO'larda kronik sorunlar olabiliyormuş ve benim biraz da ilgimi çeken özellik işlemci dışında kamera. S22'yi düşündüm fakat onda da Snapdragon 8 gen 1'in verimsiz olması sebebiyle batarya problemleri yaşanıyormuş batarya problemi olmasa kesin alacağım telefon olurdu s22. telefondaki önceliğim 5-6 seneyi çıkarması ve kamerasının güzel olması.

Not: iPhone 11 önermeyin ölü telefon + bir tık Apple düşmanlığım var.

S23 FE düşünürseniz full şarj ile 4.5-5 saat arası ekran süresi aldığını göz ününde bulundurun. Telefon ile ilgili en büyük hayal kırıklığım bu oldu.

S23 FE düşünürseniz full şarj ile 4.5-5 saat arası ekran süresi aldığını göz ününde bulundurun. Telefon ile ilgili en büyük hayal kırıklığım bu oldu.
Kullanım ile 4.5 5 saatmi yoksa kullanım dahil olmadan ekran kapalı olduğu halde 4.5 5 saatmi

Kullanım ile 4.5 5 saatmi yoksa kullanım dahil olmadan ekran kapalı olduğu halde 4.5 5 saatmi
Ekran süresi. Kullanım yani. Toplam kullanım süresi öyle olsa zaten hiçbir şekilde kulalnılabilir olmaz.

Bu ekran süresi ile bile benim bir günümü çıkartıyor tabi sizin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak çıkartamayabilir.

S23 FE alın, bir ekran çerçevesinin kalın olması kamera ve işlemcinin düşük olmasından iyidir.
Ya şimdi bende S23 FE düşünüyorum fakat o fiyata piyasada daha iyi ekran içeren telefonlarda var hatta yine Samsungun A serisinden A35'te daha iyi bir ekran çerçevesi ve ekran sağlamlığı var Gorilla Glass Victus + içeriyo ve ekran gövde oranı daha iyi

Ekran süresi. Kullanım yani. Toplam kullanım süresi öyle olsa zaten hiçbir şekilde kulalnılabilir olmaz.

Bu ekran süresi ile bile benim bir günümü çıkartıyor tabi sizin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak çıkartamayabilir.
Genelde sosyal medyaya bakarım onun dışında oyun oynarsam emulatör oyunları oynuyorum nes snes psp tarzı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı