S23 FE vs S22

Bütçe
20000

hazretimetalhead

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.
Şu anda iPhone 11 kullanmaktayım. Gerekse ekran gerek batarya konusunda beni üzüyor. S23 FE ya da S22'ye geçmeyi düşünüyorum. S23 FE öğrenci indirimi ve kuponla 18500'e düşüyor. Telefonda asla oyun oynamam. Sosyal medya, film ve dizi izlemek, not okumak için kullanıyorum. Sizce hangi modele geçmeliyim? Ya da iPhone 11 le kalınır mı? Teşekkürler şimdiden.
Not: S23'e çıkacak bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Şu anda iPhone 11 kullanmaktayım. Gerekse ekran gerek batarya konusunda beni üzüyor. S23 FE ya da S22'ye geçmeyi düşünüyorum. S23 FE öğrenci indirimi ve kuponla 18500'e düşüyor. Telefonda asla oyun oynamam. Sosyal medya, film ve dizi izlemek, not okumak için kullanıyorum. Sizce hangi modele geçmeliyim? Ya da iPhone 11 le kalınır mı? Teşekkürler şimdiden.
İkisini de ardarda kullanmış birilerinin fikrileri daha iyi olacaktır aslında ama kağıt üstünde ben olsam S23FE alırdım. Kameralar arasında pek bir fark olacağını sanmıyorum, ancak sizin kullanım senaryonuzda sanırım daha büyük batarya ile S23FE daha iyi bir tercih olacaktır.

S22 cok daha premium bir urun ve arka kamera paketi daha iyi, iPhone 11'in cok kalin cercevelerinden sonra muthis bir upgrade olur ancak pil performansinda dusus yasayacaksiniz. S23 FE ise, tipki 11 gibi kalin cercevelere sahip ve S22'ye gore daha iyi pil performansi, cok daha iyi termal basarim gibi avantajlari var.

Merhaba. S23 FE mantıklı sizin için, bataryada S22'den daha iyi, ama kalın çerçeveleri dizi film izlerken göze batabiliyor. Alacaksanız cihazı elektronik mağazalarda bir elden görün derim.

Yüksek hızlı şarj büyük bir nimet. Ancak iPhone 11'de olmadığı gibi S23 FE'de de şarj hızı düşük bunu da belirteyim.

Onun dışında 22 bin TL bandına çıkabilirseniz GT 2 Pro önerebilirim. Kullandığım ve memnun olduğum bir cihaz.

Merhaba arkadaşlar.

Amiral gemisi istiyorsanız S22 öneririm. Güncellemeler ile ısınma sorunu düzeltildiği söyleniyordu. Exynos 2200 yerine 8 Gen 1'i tercih ederdim. Kalınlık, ekran ve kamera olarak S22 daha iyi. Oyun oynamadığınız için batarya yeter.

Oyun oynamadığınıza göre iki cihazda da isınma hissetmeyeceksiniz fakat pilde S22, iPhone 11'den çok da farklı değil. S23 FE ise oyun oynamadığınız için sizi pilde memnun eder. Ekranda ise S23 FE daha büyük bir ekrana sahip lakin çerçeveleri kalın. Ekran kalitesi olarak ikisi de güzel. Eğer çerçeveleri merak ediyorsanız cihazı canlı bir şekilde magazada incelemenizi tavsiye ederim.

İp11'de kalmak bana kalırsa hata olur. Çünkü zaten ömrü tükenmeye başlamış bir cihaz kullanıyorsunuz ve illaki değiştirmeniz gerekecek. Fiyatlar iyice artmadan bir an önce fırsatları değerlendirin derim ben. Eğer indiriminiz de varsa S23FE'yi gözü kapalı tercih edebilirsiniz. Hiçbir konuda sizi üzmez ve bataryası IP11'den çok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı