S23 FE vs S22

xMehmed

Centipat
S23 FE ya da S22 almayı düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım. İkisi arasındaki fiyat farkı 1700 TL. Oyunu günlük yaklaşık ara ara 3 saat kadar oynuyorum (genellikle eFootball). Uzun süreli bir kullanım istiyorum. S22'nin şarjı bana sorun çıkartır mı ya da S23 FE'nin işlemcisi sorun çıkarır mı? Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcileri aynı olması lazım S22'nin, batarya S23FE ye göre bir tık geride harici olarak diğer özellikleri bir tık daha iyi S22'nin. Kameradır benim için dert değil dersen S23FE al geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
S22'den şikayetçi olan çok. Ayrıca S23FE daha güncel bir cihaz. İşlemcisi de sorun çıkarmaz bence. Kısaca S23FE almanız daha mantıklı olur hocam.

S23 FE ya da S22 almayı düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım. İkisi arasındaki fiyat farkı 1700 TL. Oyunu günlük yaklaşık ara ara 3 saat kadar oynuyorum (genellikle eFootball). Uzun süreli bir kullanım istiyorum. S22'nin şarjı bana sorun çıkartır mı ya da S23 FE'nin işlemcisi sorun çıkarır mı? Sizce hangisini almalıyım?

S22 batarya hariç daha iyi.

Neden yani S23 FE'nin kötü yanı ne?

S22 daha premium kaliteli kompakt bir cihaz kamerası daha iyi S23 FE daha iyi termal başarısı var yani iki cihazda memnun edecektir ama ben olsam fan Edition modelini almak yerine S22 gibi bir cihaz alırdım.

S22 daha premium kaliteli kompakt bir cihaz kamerası daha iyi S23 FE daha iyi termal başarısı var yani iki cihazda memnun edecektir ama ben olsam fan Edition modelini almak yerine S22 gibi bir cihaz alırdım.
Hocam peki s23 fe'de de s23 gibi 128 ve 256 gb versiyonları arasında hız farkı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı