S23 FE'deki Exynos 2200, S22 kasasındaki Exynos 2200'den neden daha iyi ve 2400 & 2500 hakkında

Bakıyorum hocam.

Hocam türkiye de snapdragon 8 gen 1 modelini göremedim. Samsung s23 fe almayı düşünüyordum ama ne dersiniz şu an ki işlemci ile arasında ne fark var hangisi iyidir?

Hocam türkiye de snapdragon 8 gen 1 modelini göremedim. Samsung s23 fe almayı düşünüyordum ama ne dersiniz şu an ki işlemci ile arasında ne fark var hangisi iyidir?
S23 FE’deki Exynos 2200, 8 Gen 1’den daha az güç tüketip benzer performansı veriyor. S22’deki Exynos 2200 için bu geçerli değil.

Kısacası, S23 FE kasasında Exynos daha iyi.

S23 FE’deki Exynos 2200, 8 Gen 1’den daha az güç tüketip benzer performansı veriyor. S22’deki Exynos 2200 için bu geçerli değil.

Kısacası, S23 FE kasasında Exynos daha iyi.
Aynen, yabancı forumları da okudum. Snapdrogon modeli ülkemize gelseydi bile exynos almak mantıklı olduğuna karar verdim. Yinede tercihlere saygı duyuyorum.

Exynos 2400 4HPC'den değil, 4LPP+ bandından geçti ve bu da TSMC'nin 5nm'sine denk. CPU'da 8 Gen 3 & A17 ile birebir aynı ve güç tüketimi konusunda ayak uydurabiliyor, GPU'da ise 8 Gen 2'den %10 civarı daha güçsüz fakat A17'nin ve 8 Gen 2'nin önünde, güç tüketimi konusunda yine kötü değil. Asıl yatırımın bu olmamasına rağmen işlemcide Apple'ı geçmişler, övülmeye layık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…