S23 FE'den iPhone 12'ye geçilir mi?

Hiç mi geçilmez hocam?
Yane ben 13 kullanıyorum süreler böyle 12 alsan süreler daha da beter olacak. Telefonun özellikleri 10/10 ama senin bu özelliklerden faydalanmana olanak sağlamıyor. 2 yıllık TECNO marka telefonumun bile şarjı bundan daha çok gidiyor.

@tahtakapı @asels
Kafa kafaya takas yapan bir yer buldum vermeyeyim mi şimdi (12 mini)? YouTube'dakiler hala daha kullanılır diyor.
Şimdi hocam. İPhone bana da kalırsa en güzel telefon. Lakin bu şarj konusuna ben daha alışamadım. Bunu da günde telefona daha az bakmayla çözebilirsiniz. Ben alayım bakayım saatlerce diyorsan bu telefon sana göre değil. Ben ekrana çok fazla bakan birisi değilim. 1-2 dümenden fotoğraf çekerim. 1-2 insta kaydırır, x te dolaşır kapatırım telefonu diyorsan al. Ha diyorsan ki benim elim büyük, oyun oynayacağım, saatlerce film izleyeceğim o zaman alma. Onun dışında oturduğun bölge sıcak bölge ise telefonun yanar. Bana kalırsa biraz daha bekle telefonun kötü değil. Pixel ve Xaomi'nin biraz daha üst düzey ve fp cihazlar çıkarmasına bak yd falan al. Ha diyorsan bu şartları kabul ediyorum sıkıntı yok. Bir kere de iPhone deneyelim. Cidden donanımsal ve yazılımsak harika telefonlar iPhone 6S ve 7 kullanmıştım 3-5 ay önce hâlâ kullanılır. Koy kenara yedek telefon olarak dursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı