S23 gece boyunca şarjı %14 düşmüş

Cihazınıza hard reset atın Recovery Moddan. Wipe Cache Wipe reset şeklinde.

Ardından da yukarıda benim yaptığım ayarlardan başka ayar yapmayın. Ve Korsan herhangi bir APK yüklemeyin.

İlk 1 hafta telefonunuzun sizin kullanımınıza göre optimize etmesine izin verin. Güç tasarrufu vs açmayın.

Şu yukarıda ki benim yaptığım ayarları hard resetten sonra direkt yapın ve normal şekilde kullanın. One UI 6.1 de yüklemişsiniz temiz kurulum şart.

Yazdığım değerler normal mi peki?

Telefonu yeni aldıysanız Samsung'un dediğine göre batarya ilk haftalarda telefonu kullanım sekliniz ve saatlerinizi göre bataryayı optimize ediyor.
Ve yine telefon yeni ise arka planda Galaxy Store uygulaması guncellemistir. Telefonlar gece yedekleme yapıyor ben bir kere uyandığımda yedekleme tamamlanmadi yaziyordu ondan kaynaklı olabilir çoğu işlem gece oluyor.

Gayet iyi ama büyük güncelleme geldiği için hard reset ile daha temiz oluyor yinede sen bilirsin tabi.
Bugün telefonu uyku moduna bırakmadan yattım. WiFi kapalıydı. Ancak yine çok bir düşüş olmadı. Başka bir şey sebep vermiyorsa problem hattımın baz istasyonu aramasından kaynaklı gibi. Hard reset ile ilgili yeni bir konu açacağım. Sizi de etiketlerim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…