S23 için kablolu kulaklık önerisi

Hocam IEM'i yurt içinden alabilirsin, ama yanına alacağın DAC'ı aliexpressten alman lazım. 7HZ Zero: 2 IEM Kulaklık bu kulaklık ve yanına DAC alabilirsin, DAC'ı da atarım yaklaşık 500 TL.
Shenzhenaudio'nun Discord'unda biraz araştırma yaptım, bu kulaklığın iyi olmadığını söylüyorlar.

Hocam böyle bir şey, kulaklığın ses kalitesini bayağı arttırıyor ve Type-C oluyor.

1747949557511.png

Shenzhenaudio'nun Discord'unda biraz araştırma yaptım, bu kulaklığın iyi olmadığını söylüyorlar.

Hocam IEM'lerde beğenip beğenmeme olayı kişiden kişiye çok değişiyor. Ve büyük ihtimalle bir DAC bir ses kartı olmadan yapılan yorumlardır. Bu kulaklık dışında chu 2 var, fakat chu 2 de düzenli olarak filtre değiştirilmesi gerekiyor. Tangzu WAN er var, o da bass odaklı değil diye biliyorum.

Kulaklığın tam potansiyelinde çalmasına yarayan bir Digital-to-Analog dönüştürücü. Telefondan gelen dijital sinyalleri analog sinyale dönüştürüp yüksek frekansa çıkartır ve yüksek çözünürlüklü kayıpsız ses sunar.

Hocam IEM'lerde beğenip beğenmeme olayı kişiden kişiye çok değişiyor. Ve büyük ihtimalle bir DAC bir ses kartı olmadan yapılan yorumlardır. Bu kulaklık dışında chu 2 var, fakat chu 2 de düzenli olarak filtre değiştirilmesi gerekiyor. Tangzu WAN er var, o da bass odaklı değil diye biliyorum.
Siz ne kullanıyorsunuz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı