S23 kaç TL eder?

Telefon üzerinden zenginlik ölçüyorsan beni karıştırma. S23 ile 14 Pro Max'ı hatta 15 Pro Max'ı yan yana getirerek test de yaptım. İP14 Bariz alıyor. S23 çamur kamerasıyla kendini belli ediyor zaten.

Ben öyle bir şey mi yazdım :D? Neye dayanarak yazdın anlamadım. Yaşının küçüklüğüne veriyorum.

30bin TL'lik telefonla 100bin TL'lik telefonu kıyaslamayı da yaşınızın küçüklüğünüze veriyorum hocam.

Telefon üzerinden zenginlik ölçüyorsan beni karıştırma. S23 ile 14 Pro Max'ı hatta 15 Pro Max'ı yan yana getirerek test de yaptım. İP14 bariz alıyor. S23 çamur kamerasıyla kendini belli ediyor zaten.

Ben öyle bir şey mi yazdım :D? Neye dayanarak yazdın anlamadım. Yaşının küçüklüğüne veriyorum.

Çamur kamera dediğin telefonla yaptığım ay çekimini sen 16 Pro Max'te yapamazsın kanka.

Adam çıktı galiba.

30bin TL'lik telefonla 100bin TL'lik telefonu kıyaslamayı da yaşınızın küçüklüğünüze veriyorum hocam.

30klık telefona 100klıktan daha iyi demenize de cahilliğinize ve 3 gün önce açılmış troll hesabınıza veriyorum.

Çamur kamera dediğin telefonla yaptığım ay çekimini sen 16 Pro Max'te yapamazsın kanka.

Adam çıktı galiba.

Ayı çekiyorsun da ne oluyor :D Bir gün çektin ee sonra? Tamam sen ay çekimini yap. Ultra Wide + Telephotoda, portre ve sinematiklerde ön kamera performansında da IP geçiyor.

30klık telefona 100klıktan daha iyi demenize de cahilliğinize ve 3 gün önce açılmış troll hesabınıza veriyorum.

Ayı çekiyorsun da ne oluyor :D Bir gün çektin ee sonra? Tamam sen ay çekimini yap. Ultra Wide + Telephotoda, portre ve sinematiklerde ön kamera performansında da IP geçiyor.

Her gün ay çekmeyi seviyorum.

iPhone 15 Pro Max'imi kastediyorum hocam? Düz modelinden bahsediyorum. Aradaki 20bin TL'lik farka değmeyecek kısmen eşit düzeydeki telefonlardan bahsediyoruz. 3gün önce açmak trol hesap mantığına geliyorsa sizinde 26 Haziran 2022 tarihinde hesabınızı troll hesap olarak açmış olmanız anlamına gelir. Steve jobsun torunu falan değilseniz bu kadar Apple fanboyluğuna gerek yok.

Ayı çekiyorsun da ne oluyor :D bir gün çektin ee sonra? Tamam sen ay çekimini yap. Ultra wide + telephotoda, portre ve sinematiklerde ön kamera performansında da IP geçiyor.

1 hesap troll falan değil 2 biz S23 ile 100klık bir telefon karşılaştırmadık he gece çekimi konusu o sadece S23'ün önde olduğu bir konu onun dışında 16pm tabii daha iyi bir cihaz ama bana cahil diyen birinin S23e dandik demesi? Neyse kimin cahil olduğu belli konuşmaya gerek yok.

2.el 21 25k arasi gider diye düşünüyorum. İnsanlarin gereksiz karistirmalarini tınlamayın. Adam burada 2.el kaça gider diyor biri Apple'i ove ove Samsung'u kötülüyor. Adamin sizden bunu istedigini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı