S23 mobil veri açılmıyor

İnternet paketin var mı? Telefonu yeniden başlatmayı dene. Uçak moduna almayı dene. Olmaz ise önce operatör müşteri hizmetleri veya sonra Samsung müşteri hizmetleriyle iletişime geç.

İnternet paketim tabii ki var. Telefonu yeniden başlatıktan sonra oluyor zaten ama neden yeniden başlatmak gerek her zaman.

Hangi operatörü kullanıyorsun
Ben de S23 kullanıyorum ve Türk Telekom hattım var son 3 gündür internetimi asla kullanamıyorum mobil veriyi yani.
Wi-Fi'da hiçbir sıkıntı yok mobil veri açılıyor ancak kullanılamıyor ödenmemiş faturam yok bugün mobil veriden 50 MB'lık bir dosyayı 20dk da indirdim.
Vodafone kullanıyorum

Uçuş modunu açıp kapatınca oluyor fakat niye buna ihtiyaç duyuyor?

Hiç uçuş modunu açıp kapamayı denediniz mi bende Türk Telekom kullanıyorum ya sorun operatörde ya da Samsung'da.

Uçuş modunu açıp kapatınca oluyor fakat niye buna ihtiyaç duyuyor?

Hiç uçuş modunu açıp kapamayı denediniz mi bende Türk Telekom kullanıyorum ya sorun operatörde ya da Samsung'da.

Yazılımsal sorun gibi duruyor. Hard reset atmak ise yarayabilir. Olmazsa servise gönderin. Diğer SIM yuvasına SIM kartını takmayı dene ayrıca.
Bendeki de aynı sorun ve 1 senedir kullanıyorum son 3 günde ne değişmiş olabilir herhangi bir yazılım güncellemesi vs. Yapmadım

Sim kartını az önce ikinci yuvaya taktım ve internet hızı 4.5 MBPS oldu birinci yuvada 0.28 MBPS alıyordum tekrar birinci yuvaya taktım ve yine 0.3 MBPS aldım sebebi ne olabilir ve çözümü

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı