S23 mü iPhone 13 mü?

4f75746973

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 30 bin civarı. S23 ve iPhone 13 arasında kaldım.

Söyle ki iPhone hiç kullanmadığım için bir tık merakım var. Inceleme şansım oldu ve hoşuma gitti. Bu yüzden bütçeme göre en iyisi olan iPhone 13'ü almayı düşünüyordum.

Ama aklıma hem daha ucuz hem daha performanslı olan S23 geldi. Babamda da S23+ olduğu için telefonu biliyorum. Gayet rahat ve kullanışlı.

Normalde direkt S23 alırdım ama içimden de iPhone geçiyor. Bu yüzden arada kaldim. Sizce hangisini almalıyım?

- Ek olarak elimde Watch 4 classic de var. Bu da S23 almayı düşündüren nedenlerden biri.

S23 al. Watch 4 classic olması bile "benim" için yeterli bir sebep.

iPhone ilk kez deneyimlemiş birisi olarak söyleyeyim her gün sarja takmak zorundasın pil konusunda ciddi problemleri var o kadar para döküyorsun boş. Hızı vs memnunum tabii ama şarj konusunda aynı şeyi söylemeyeceğim.

Estetik bir görüntü ve boyutu küçük seviyorsan 13 alabilirsin senin tercihine kalmış. Bir telefondan ne gibi işler yapacaksın ne özellikleri arıyorsun biraz da sende bitiyor iş, ben 2023 Ocak ayında iPhone 11 aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki iPhone 13 alsam beni üzer mi? Kaç sene daha götürür? (merakımdan soruyorum.)

Bu sene iPhone 11 son güncellemesini alacak. Açıkçası ben hızı konusunda görüntüsü konusunda çok çok memnun kaldım tek kötü yanı dediğim gibi sarjı. Benim kuzenim iPhone 13 aldı ve memnun 2-3 yıl daha güncelleme alır iPhone 13. Şahsen iPhone 11 için 4 yıl Max götürür hatta uzun bile. Önemli olan her güncellemeyi hemen indirme zaman geçmesini beklemen. Ben de senin gibi hep iPhone merak ederdim aldım pişman değilim.

Peki iPhone 13 alsam beni üzer mi? Kaç sene daha götürür? (merakımdan soruyorum.)

iPhone alırsan daha eski ama daima optimize bir cihaz kullanacaksın.
S23 alırsan daha iyi donanımlı daha yeni bir cihaz alacaksın.
Unutma iOS her zaman daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…