Merhaba arkadaşlar. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 30 bin civarı. S23 ve iPhone 13 arasında kaldım. Hiç iPhone kullanmadım ve merakım var o yüzden iPhone 13 alasım var fakat telefonlardan pek anlamıyorum pil hız kamera gibi özelliklerde S23 daha iyi diye duydum hem de fiyat olarak da daha uygun ama içimden nedense 13 almak geliyor alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 30 bin civarı. S23 ve iPhone 13 arasında kaldım. Hiç iPhone kullanmadım ve merakım var o yüzden iPhone 13 alasım var fakat telefonlardan pek anlamıyorum pil hız kamera gibi özelliklerde S23 daha iyi diye duydum hem de fiyat olarak da daha uygun ama içimden nedense 13 almak geliyor alınır mı?
Şahsen iPhone meraklısı birisi değilim ancak iPhone 13 alırdım ben. İçimde kalmaması adına zaten üzmez. Ancak yine de daha iyisi diyorsanız onları kıyaslayan videolar var. S23 daha iyiyse onu alın iyiyse pişman olmazsınız.
Sosyal medyaya kaliteli story, reels atmak veya satarken değerinin düşmesi problem değilse S23 o rakamlarda standart kullanıcı için fp oranı yüksek bir tercih.