S23 mü iPhone 13 mü?

berkay_zalp01

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 30 bin civarı. S23 ve iPhone 13 arasında kaldım. Hiç iPhone kullanmadım ve merakım var o yüzden iPhone 13 alasım var fakat telefonlardan pek anlamıyorum pil hız kamera gibi özelliklerde S23 daha iyi diye duydum hem de fiyat olarak da daha uygun ama içimden nedense 13 almak geliyor alınır mı?

iPhone'nun düz modelleri alınmaz, ayrıca S23 iPhone 14 seviyesinde bir telefon. Ben alsam S23'ü alırdım.

Şahsen iPhone meraklısı birisi değilim ancak iPhone 13 alırdım ben. İçimde kalmaması adına zaten üzmez. Ancak yine de daha iyisi diyorsanız onları kıyaslayan videolar var. S23 daha iyiyse onu alın iyiyse pişman olmazsınız.

Bu bütçe ile S23 daha mantıklı ama ekosistem seviyorsanız 14 öneririm.

Sıfır alacağım iPhone 14 40 bin cıvarında

Hepsiburada üzerinde geçerli çek ile alacağım

S23 daha iyi. Düz model iPhone telefonlar alınmaz.

13 kullanan bir arkadaşım öneriyor diye baktım başka birilerine daha sordum 13 diyorlar çok kararsız kaldım pişman olmak da istemiyorum

Net S23 bu konu tartışmaya kapalı.

Sosyal medyaya kaliteli story, reels atmak veya satarken değerinin düşmesi problem değilse S23 o rakamlarda standart kullanıcı için fp oranı yüksek bir tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…