S23 mü iPhone 13 mü?

Sosyal medyaya kaliteli story, reels atmak veya satarken değerinin düşmesi problem değilse S23 o rakamlarda standart kullanıcı için fp oranı yüksek bir tercih.
Hocam sorması ayıptır biz aynı düşüncedeyken niye bana gülücük attınız?

Story atarken falan da artık kalite bozulmuyor
Umarım forumdaki kalite bozuluyor diye başlık açan arkadaşlarımıza da yardımcı olursun sen çözdüğüne göre onlar bu sorunu yaşamaya devam ediyor çünkü hala. 🤣

Umarım forumdaki kalite bozuluyor diye başlık açan arkadaşlarımıza da yardımcı olursun sen çözdüğüne göre onlar bu sorunu yaşamaya devam ediyor çünkü hala. 🤣
@Heunzey hocam sana cevabını vermiş. Bence forumca senin fanatikliğini çözmemiz lazım.

Verir misin kullanıcı adını?
Hocam eğer ileride telefonu satıp bir üst modele geçeceksen İphone daha mantıklı olur. Ayrıyaten İOS hevesinizi de alırsınız. İos'tan devam etmek isterseniz yine İPhone modellerini alırsınız eğer beğenmediyseniz de Android'e yönelirsiniz. Bence İphone 13 almalı. Fakat S23 daha üstün Düz 13'e göre.

@Heunzey hocam sana cevabını vermiş. Bence forumca senin fanatikliğini çözmemiz lazım.
Bozmadığını iddia ediyorsunuz da kanıt yok🤣🤣

Forumdaki kişilere sosyal medyayı paylaşmıyorum? İlla görmek istiyorsan sen MediaMarkt'a gidip Instagram hesabını girip fotoğraf yükleyebilirsin.
Fotoğrafta efekt, müzik koyulmadığı sürece bir tık net yüklemeye başladı da videoda tamamen sulu boya, çamurlaşma var. Nesini savunmaya çalışıyorsunuz? Tamam fiyat performans oranı yüksek fakat HDR yükleme yapmadığını videolarda çamurlaştığı gerçeğini sürekli atlıyorsunuz. Biz de tavsiye ediyoruz bu cihazları da siz inanılmaz derecede sanki para alıyormuş gibi savunuyorsunuz.

Bozmadığını iddia ediyorsunuz da kanıt yok🤣🤣

Fotoğrafta efekt, müzik koyulmadığı sürece bir tık net yüklemeye başladı da videoda tamamen sulu boya, çamurlaşma var. Nesini savunmaya çalışıyorsunuz? Tamam fiyat performans oranı yüksek fakat HDR yükleme yapmadığını videolarda çamurlaştığı gerçeğini sürekli atlıyorsunuz. Biz de tavsiye ediyoruz bu cihazları da siz inanılmaz derecede sanki para alıyormuş gibi savunuyorsunuz.

Ben bir şeyi savunmuyorum olani söylüyorum. Kişisel hesaplarımı paylaşmak zorunda değilim. Size denemek için bir durumu söylüyorum yapın deneyin ondan sonra yazarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı