S23 şarj soketinde nem algılandı hatası

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Telefonla durduk yere vakit geçirdiğim esnada böyle bir uyarı aldım. Telefon ne suya girdi ne toz soketi kontrol ettim yine bir sorun yok. Seffaf kılıfın arkasında biraz nem oluşmuş olduğunu fark ettim kılıfı çıkarttım temizledim hata aynı duruyor. Internette bakındım USB ile alakalı bir programın önbellegini temizledim yeniden başlattım yine aynı. Bu hata çözülür mü kendi kendine? Başına gelen var mıydı daha önce?
Garantisi var ama İstanbul'da değilim telefonu garantiye yollasam uzun süre gelmez büyük ihtimalle.

Biraz bekledikten sonra kendiliğinden düzeldi sorun bilginize.

Son düzenleme:
@Shokikan şeffaf kılıf alacaktım sonra mağazada görüp vazgeçtim. Çok sert. Önerim orijinal silikon kılıf ve orijinal ekran koruyucu olur. Silikon kılıfdan çok memnunum.

@Shokikan şeffaf kılıf alacaktım sonra mağazada görüp vazgeçtim. Çok sert. Önerim orijinal silikon kılıf ve orijinal ekran koruyucu olur. Silikon kılıfdan çok memnunum.
silikon alacağım hocam çok sert telefondan çıkmıyor arkası çok kolay çizildi kir tutuyor çok kötü maalesef. Ekran koruyucu spigen aldım parmak izini okumakta çok güçlük çekiyor. Orjinal ekran koruyucu da parmak izi sorunu var mı ?

@Shokikan hayır yok ama cam değil. Parmak izi kusursuz çalışıyor. Ben Amazon.de üzerinden aldım. O zaman çok uyguna gelmişti. Şimdi fiyatlar ne olmuş bilmiyorum.

@Shokikan ben aldığımda her ikisine 1000 TL ödemiştim. 1300TL ile deri de alabiliyordum ama silikon tercih ettim. Ekran koruyucu 2 tane çıkıyor bu arada. Dokunma hissiyatı çok iyi. Sanki yokmuş gibi. Görüntüyü bozmuyor ve leke de tutmuyor.

@Shokikan ben aldığımda her ikisine 1000 TL ödemiştim. 1300TL ile deri de alabiliyordum ama silikon tercih ettim. Ekran koruyucu 2 tane çıkıyor bu arada. Dokunma hissiyatı çok iyi. Sanki yokmuş gibi. Görüntüyü bozmuyor ve leke de tutmuyor.
alacağım hocam bu gidişle uygulama kiti de çıkıyor sanırım içinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı