Eshler
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ben de aksine telefonda oyun oynamadığım dönem aldım oyuna başladım.Açıkçası oyun oynarım diye alıp hiç oyun oynamadım, normal kullanımda böyle oldu.
Deneyeceğim. Genelde gece çalışan olduğum için saat kavramım yok bu yüzden ayakta kalma sürem arttığı için telefonu kullanma sürem de artıyor.45'in altına rahatlıkla düşürebilirsin. %20'nin altına düşürmemeye çalışın. Ve batarya bitip kapanmamasına özen gösterin. %80'in üzerine şarj etmeme ayarı açabilirsin ya da temel ayarı açıp %100 şarj ettiğinde güç kesmeyi %95'e kadar güç alamama ayarını açabilirsin.
Bir sorunda burada. Bunun yerine %20'e kadar şarjı kullan daha sonra temel ayarı açıp %100'e kadar dolunca şarj etmesin oyununu böyle oyna. Zaten şarjı %100'de kestiği için pili kullanmaz. Günde maksimum 2 kere şarj edin, daha doğrusu 1 kere şarj etmek o da akşama şarja takmak en iyisi. Prizde oyun oynamak istemezsen %80 ayarı aç hem şarj fullemezsin hem de şarjı %20'in altına düşmeyeceği için zarar vermez.
Ben telefonla oyun oynayan birisi değilim, temel ayarı açıyorum genelde 2 günde bir şarja takıyorum ve %20'in altına düşürmüyorum. Oyun oynayacak bir bilgisayarım var, küçük ekranla oyun zevk vermiyor. Hem telefonda ısınıp eli terletip rahatsız ediyor.