S23 şarjı hızlı bitiyor

qdexz_vl

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum S23 ve başkalarının verilerine baktığımda 7-8 saat ekran süresi aldıklarını görüyorum. Benimki %95 pil kullanımında 5 buçuk saat ekran süresi vermiş. Cihaz 7 aylık, bazıları güncellemeden dolayı diyor. Sizce sorun ne, ne yapmalıyım?

Kullanım tipine bağlı çok değişken bir durum, bloatwareler ile telefonu şişiriyorsanız ve arkaplan işlemleri yapıyorsanız çok ekran süresi beklemeyin.
Bloatware nedir?
Arka planda hiç bir zaman uygulama açık bırakmıyorum

Bende A13 var güncellemeden sonra bende de şarj daha hızlı bitmeye başladı. Ayarlardan Hızlı Şarjı kapatırsan daha geç dolar ama daha geç biter.

Güncelleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü önceden böyle bir şey yoktu en son One UI 6.1 yüklenmiş. Dediğin gerçekten doğru mu, hızlı şarj kapat dediğin?

Arka plan uygulamalarını kapat derin uyku moduna al onlar çok şarj emiyor. Samsung a35 5g cihazımda bu şekil hızlı şarjın bitmesine engel olabildim.

Arka plan uygulamalarını kapat derin uyku moduna al onlar çok şarj emiyor. Samsung A35 5G cihazımda bu şekil hızlı şarjın bitmesine engel olabildim.

Kullanmadığım programlar dışında arkada uygulama açık bırakmıyorum ve hiç kullanmadığım uygulamaları da telefon otomatik uyku moduna aldı

Markaya ait silinmeyen uygulama.

Onlar zaten anlık işlemlerde kullanılıyor

60hz mi kullanıyorsunuz 120hz mi? Ben 120hz performansını beğenmedim hızlı şarj bitiyor diye 60hz kullanıyorum benimde 4 aylık cihaz ve sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı