burcuburcu1
Hectopat
Daha fazla
6 aylık S23 Ultra cihazımda aşırı düşük ekran süresi alıyorum. Günlük en fazla 5 saat alıyorum, onu da zorla. 8-9 saat alanlar görünce, cihazımın pil performansının berbat olduğunu düşünüyorum. Ankara'daki yetkili Samsung servisine cihazımı götürdüm.
Kontrol ettiler, sorun olmadığını söylediler, ama durum hiç iç açıcı değil, kesinlikle bir sorun var. Servis "normal" dedi, demek ki sorun donanımsal değil, yazılımsal. Ne olur kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olur mu?
Bu ekran süresinden 1 saat daha çıkacağız yani 3 saat 20 dakika kullanım sonucunda sarjım %47'ye düşmüş.
Bu ekran süresinden 1 saat daha çıkacağız yani 3 saat 20 dakika kullanım sonucunda sarjım %47'ye düşmüş.
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Cihazimda bir sorun olduğu kesin aşırı düşük ekran süresi alıyorum.
Kontrol ettiler, sorun olmadığını söylediler, ama durum hiç iç açıcı değil, kesinlikle bir sorun var. Servis "normal" dedi, demek ki sorun donanımsal değil, yazılımsal. Ne olur kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olur mu?
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Cihazimda bir sorun olduğu kesin aşırı düşük ekran süresi alıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: