kuzeysdadsa
Hectopat
hocam samsung s23 fe aldım yorumların benim için değerlidir bir yazmak istedimCihazınızı yenilenmiş olarak mı aldınız?
hocam samsung s23 fe aldım yorumların benim için değerlidir bir yazmak istedimCihazınızı yenilenmiş olarak mı aldınız?
Teşekkür ediyorum hocam. Cihazın çok güzel güle güle kullanırsın inşallah. F/P olarak alınabilecek cihazların en başında geliyor cihazın. Xiaomi gibi yazılım hatası bulunmayan IOS kadar da pahalı olmayan bir cihaz hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsın.hocam samsung s23 fe aldım yorumların benim için değerlidir bir yazmak istedim![]()
asıl bende teşekkür ederim ilginiz alakanız için hocam apple 13 sattım yd biliyorsun uğraşmaya değmez iki telefon taşı bilmem ne gerek yok kafam rahat olsun istedim bu arada gerçektem samsung kendini geliştirmiş kamerası falan çok iyi baya iyi hemde bir apple kadar çekiyor hatta 13 den daha iyide diyebilirim.bu arada senin yorumun iyi geldi. teşekkür ederim bir kez dahaTeşekkür ediyorum hocam. Cihazın çok güzel güle güle kullanırsın inşallah. F/P olarak alınabilecek cihazların en başında geliyor cihazın. Xiaomi gibi yazılım hatası bulunmayan IOS kadar da pahalı olmayan bir cihaz hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsın
Donanımsal bir sorunmudur sizce? Batarya bozuk olabilir mi?S23 ultra
Bu da bugün ki verilerim. Neden düşük acaba sorun mu var pil de cihazım 8 günlük.
Eki Görüntüle 2300130
Cihazını kurulum yaparken herhangi bir geri yükleme eski cihazdan veri aktarımı falan yaptınız mı?Donanımsal bir sorunmudur sizce? Batarya bozuk olabilir mi?
Rica ederim hocam. Evet doğrudur Samsung S23 serisinden itibaren kendini bir çok konuda geliştirdi. Akıcılık/performans/fiyat/kamera size 13'ü aratmayacaktır.asıl bende teşekkür ederim ilginiz alakanız için hocam apple 13 sattım yd biliyorsun uğraşmaya değmez iki telefon taşı bilmem ne gerek yok kafam rahat olsun istedim bu arada gerçektem samsung kendini geliştirmiş kamerası falan çok iyi baya iyi hemde bir apple kadar çekiyor hatta 13 den daha iyide diyebilirim.bu arada senin yorumun iyi geldi. teşekkür ederim bir kez daha
Eğer böyle bir durum var ise cihazı bir defa sıfırlayın durumda değişiklik olabilir. Güncelleme var ise yapabilirsin. Bu durumlardan hiç biri yok ise aldığınız firma ile iletişime geçmelisiniz.Cihazını kurulum yaparken herhangi bir geri yükleme eski cihazdan veri aktarımı falan yaptınız mı?
Donanımsal bir sorunmudur sizce? Batarya bozuk olabilir mi?
Dediğiniz durumların hiç biri mevcut değil. Ben artık yazılımsal olmadığını düşünüyorum bu kadar düşük olamaz.Cihazını kurulum yaparken herhangi bir geri yükleme eski cihazdan veri aktarımı falan yaptınız mı?
Rica ederim hocam. Evet doğrudur Samsung S23 serisinden itibaren kendini bir çok konuda geliştirdi. Akıcılık/performans/fiyat/kamera size 13'ü aratmayacaktır.
Eğer böyle bir durum var ise cihazı bir defa sıfırlayın durumda değişiklik olabilir. Güncelleme var ise yapabilirsin. Bu durumlardan hiç biri yok ise aldığınız firma ile iletişime geçmelisiniz.
Dediğiniz doğru muhtemelen ürününüz hatalı üretim.Dediğiniz durumların hiç biri mevcut değil. Ben artık yazılımsal olmadığını düşünüyorum bu kadar düşük olamaz.
Çok yoğun kullandığım zamanlarda 5-6 saate düşebiliyor. Normal kullanımda ise buna yakın süreler alıyorum. Bluetooth devamlı olarak açık, akıllı saat bağlı. Mobil veri ve Wi-Fi'da aynı şekilde. Ekranı 120 Hz olarak kullanıyorum.
Performans profilini düşük yaptım ki hiç fark etmiyor bile performansta. Adaptif pil koruması açık bu kadar. 7 saate yakın, bazen üstünde alıyorum.Herhangi bir ayar yaptınız mı?
Performans profilini düşük yaptım ki hiç fark etmiyor bile performansta. Adaptif pil koruması açık bu kadar. 7 saate yakın, bazen üstünde alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.