Çözüldü S23 Ultra Fastboot açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Arkadaşlar bugün Odin ile telefonu flashladıktan sonra recovery modunu açtım. Reboot to Bootloader dedim bu sekmede Fastboot ekranı açılması gerekirken telefon sadece sistemi başlatıp One UI ana ekranına atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Samsungda fastboot yok dostum. Telefonu kapat, bilgisayara bağladıktan hemen sonra ses açma ve kısma tuşlarına basılı tut. Eğer TWRP gibi bir recovery ile download moduna geçmeye çalışıyorsan yine bir bilgisayara bağlı olması gerek. Bilgisayar olması şart değil, telefona veri gönderip alabilen bir cihaz olması yeterli. Televizyon da olur mesela.
Samsungda fastboot yok dostum. Telefonu kapat, bilgisayara bağladıktan hemen sonra ses açma ve kısma tuşlarına basılı tut. Eğer TWRP gibi bir recovery ile download moduna geçmeye çalışıyorsan yine bir bilgisayara bağlı olması gerek. Bilgisayar olması şart değil, telefona veri gönderip alabilen bir cihaz olması yeterli. Televizyon da olur mesela.

Çözüm
Cihazı kapatıp ses kısma ve güç tuşlarına basılı tuttuğunuzda download mode açılmalı.

Tamamdır hocam bilgi için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Cihazımda arabistan ROM'u kurulu ben TR ROM'u bulup download modunda Odin ile yüklüyorum sorunsuz Pass oluyor fakat cihaz açıldığında arabistan romunun değişmediğini görüyorum. Hata yaptıpım yer neresi olabilir?

Yükleniyordur sen fark etmiyorsundur. Nerden anladın değişmediğini?

Yükleniyordur sen fark etmiyorsundur. Nerden anladın değişmediğini?
Ayarlar -yazılım bilgisine göre hocam siz de bir kontrol eder misiniz?

ayrıca yüklemeye çalıştığım rom bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230613_153426_Settings.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 83
Dostum yüklenmiş işte . En alttaki servis sağlayıcı yazılım sürümünde yazan KSA Suudi Arabistan kodudur. Hatta bende TUR/TUR yazıyor Türkiye kodu bu da. İstersen Google'da KSA Samsung yazarak kontrol edebilirsin.

Neden Arabistan yükledin peki? Ben de telefonumda değişiklik istiyorum da bir farkı var mı?

Hayır hocam yanlış anladınız. Ben cihazı arabistandan aldım doğal olarak arabistan ROM'u var. Benim yüklemek istediğim ROM ise TR ROM'u. Bunu istememin sebebi de bu hafta Galaxy Watch aldım fakat birkaç uygulamasını telefonda ki ROM'dan dolayı kullanamıyor oluşum.

Haklısın yanlış anlamışım. Bir de bu linkten indirmeyi dener misin? Ben de defalarca ROM değiştirdim ve bu sitede hiç sorun yaşamadım çünkü. Attığınız siteyi ilk defa görüyorum.

Haklısın yanlış anlamışım. Bir de bu linkten indirmeyi dener misin? Ben de defalarca ROM değiştirdim ve bu sitede hiç sorun yaşamadım çünkü. Attığınız siteyi ilk defa görüyorum.
Hemen deniyorum hocam tekrar yardımınız için teşekkür ederim. Umarım işe yarar bu site.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…