Çözüldü S23 Ultra Fastboot açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Arkadaşlar bugün Odin ile telefonu flashladıktan sonra recovery modunu açtım. Reboot to Bootloader dedim bu sekmede Fastboot ekranı açılması gerekirken telefon sadece sistemi başlatıp One UI ana ekranına atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Samsungda fastboot yok dostum. Telefonu kapat, bilgisayara bağladıktan hemen sonra ses açma ve kısma tuşlarına basılı tut. Eğer TWRP gibi bir recovery ile download moduna geçmeye çalışıyorsan yine bir bilgisayara bağlı olması gerek. Bilgisayar olması şart değil, telefona veri gönderip alabilen bir cihaz olması yeterli. Televizyon da olur mesela.
öncelikle senin yapman gereken rom flashlamak değil CSC değiştirmektir bunun içinse en uygun araç SAMFW Firmware tool'dur telefonunda hata ayıklama modunu açtıktan sonra usb ile telefonu bilgisayarına bağla sonrasında ise üstten samsunga tıklayıp ADB sekmesine gel ordan CHANGE CSC ye tıkla çıkan menüden "TUR" yazan CSC'yi seç 10 saniye sonra telefonun yeniden başlayacak ve Türkiye CSC'sine geçtiğini göreceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı