S23 Ultra icin kılıf ve şarj onerisi

• Konuyu başlatan Asral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 455

Asral

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE)

Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless
Arkadaşlar iPhone 15'ten S23u ya gectim Spigen rugged Armor aldim ancak ekran koruyucu bulamiyorum cogunlugu nano temperli hiç yok bütçe 350 400 arasi.
Spigen GaN 45W şarj aleti alınır mı?

Ekran kavisli olduğundan dolayı temperli cam uymuyor s23 ultra'ya maalesef. Ben şuan ekran koruyucu olmadan kullanıyorum, adamlar o kadar arge yapıyor ekrana ve biz gidip üzerine dandik plastik yapıştırıyoruz. Enteresan geliyor. 😁

Ekran kavisli olduğundan dolayı temperli cam uymuyor S23 Ultra'ya maalesef. Ben şu an ekran koruyucu olmadan kullanıyorum, adamlar o kadar arge yapıyor ekrana ve biz gidip üzerine dandik plastik yapıştırıyoruz. Enteresan geliyor. 😁

En azindan ciziklere korusun.

Şarj aletini orijinal Samsung şarj aleti almazsanız süper hızlı şarj özelliğini kullanamazsınız.

Hocam elimde iPhone icin 20W orijinal cihazi var bunu kullanıyorum sıkıntı yaratirmi.

O telefon 45W destekliyor bu da demek oluyor ki yarı hızında şarj ediyordunuz neredeyse. 45W orijinal şarj aleti alınırsa çok daha hızlı şarj edilebilir.

Hocam Spigen GaN 45 destekliyor diyorlar orijinale bütçem yetmiyor iPhone sarji ile devam etsem sıkıntı yaratirmi.

Hocam Spigen GaN 45 destekliyor diyorlar orijinale bütçem yetmiyor iPhone sarji ile devam etsem sıkıntı yaratirmi.
Orijinalini pahalı iphone şarjı ile devam etmek sağlıklı olmayabilir her zaman orijinal ürün öneririm fakat fazla sıkıntı yaratmaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı