S23 Ultra ile S24 Ultra arasında çok fark var mı?

Risale

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

YD telefon alma düşüncem var ama çevremin dediğine göre S24 Ultraların kaydı yapılmıyormuş, ama S23 Ultraların yapılıyormuş. (Ne kadar doğru bilmiyorum.)

Hal böyle olunca çok istediğim S24 Ultra yerine S23 Ultraya yönelmeye başladım. Ama aralarında çok fazla fark var mı bilemiyorum.

Aradığım pek de bir özellik yok telefonda aslında. Fotoğraf çok çekmem, oyun oynamam. Sadece sosyal medya, film, dizi vs. Ama yine de olabildiğince fazla açıdan karşılaştırıp yorum yapabilirseniz çok memnun olurum.

Ayrıca S24 Ultraların kaydının yapılamaması konusunda da bilginiz varsa pek tabii öğrenmek isterim.

Selamlar,

Yurt dışı telefon alma düşüncem var ama çevremin dediğine göre S24 ultraların kaydı yapılmıyormuş, ama S23 ultraların yapılıyormuş. (ne kadar doğru bilmiyorum.)

Hal böyle olunca çok istediğim S24 Ultra yerine S23 ultraya yönelmeye başladım. Ama aralarında çok fazla fark var mı bilemiyorum.

Aradığım pek de bir özellik yok telefonda aslında. Fotoğraf çok çekmem, oyun oynamam. Sadece sosyal medya, film, dizi vs. ama yine de olabildiğince fazla açıdan karşılaştırıp yorum yapabilirseniz çok memnun olurum.

Ayrıca S24 ultraların kaydının yapılamaması konusunda da bilginiz varsa pek tabii öğrenmek isterim.

İkisinindede güncel server kaydı yapılmıyor. Önceden yapılanlar var o kadar.
Tam bütçeniz nedir? Ona göre hem yurt dışı hem TR cihaz önerisinde bulunayım.

Selamlar,

Yurt dışı telefon alma düşüncem var ama çevremin dediğine göre S24 ultraların kaydı yapılmıyormuş, ama S23 ultraların yapılıyormuş. (ne kadar doğru bilmiyorum.)

Hal böyle olunca çok istediğim S24 Ultra yerine S23 ultraya yönelmeye başladım. Ama aralarında çok fazla fark var mı bilemiyorum.

Aradığım pek de bir özellik yok telefonda aslında. Fotoğraf çok çekmem, oyun oynamam. Sadece sosyal medya, film, dizi vs. ama yine de olabildiğince fazla açıdan karşılaştırıp yorum yapabilirseniz çok memnun olurum.

S23 Ultra modelinde 8 GB RAM bulunurken S24 Ultra modelinde 12 GB bulunmakta, S23 alüminyum kasa kullanmasına karşın S24'ün kasası titanyum kalan farklar çok da önem teşkil eden farklar değil haliyle örnek vermem gerekirse S23 Ultra modelinin çözünürlüğü 1440x3088 iken S24'ün 1440x3120 şeklinde. Bana kalırsa hangisi sizin için en uygunuysa onu almanız elbette his olarak S24 Ultra almak sizi daha tatmin yapacaktır daha yeni bir model almış oluyorsunuz ama fiyat farkını yurt dışı endeksli bilemediğim için kesin bir şey diyemeyeceğim, bütçeniz burada belirleyici olacak. Kayıt konusunda ise düşüncem en kolay yollu olanı almak yani S23 Ultra.

S23 Ultra'nın da kaydı yapılamıyordu geçen sene. Açıldığına dair bilgi görmedim ama uzun süredir de araştırmıyorum. Belki dediğiniz gibi açılmıştır. İyice araştırmadan almamanızı öneririm.

S23 Ultra ile S24 Ultra arasındaki en belirgin fark 23 yerine 24 sayısının kullanılması. Bunun dışındaki farklar "iyi ki diğerini değil de bunu almışım" dedirtecek farklar değil. İki telefon için de söylüyorum bunu. He bunu dedirtecek fark fiyat olabilir. Hangisi ucuzsa onu aldığınız için mutlu olabilirsiniz. Tabi kişiden kişiye değişir. Anlattığınız kadarıyla bu yorumu yapabiliyorum.

Detaylı karşılaştırmayı @GucukBey yapabilir belki. Onun daha fazla bilgisi var. Exynos savunması dışında bir hainliğini görmedim😅

S23 Ultra'nın da kaydı yapılamıyordu geçen sene. Açıldığına dair bilgi görmedim ama uzun süredir de araştırmıyorum. Belki dediğiniz gibi açılmıştır. İyice araştırmadan almamanızı öneririm.

S23 Ultra ile S24 Ultra arasındaki en belirgin fark 23 yerine 24 sayısının kullanılması. Bunun dışındaki farklar "iyi ki diğerini değil de bunu almışım" dedirtecek farklar değil. İki telefon için de söylüyorum bunu. He bunu dedirtecek fark fiyat olabilir. Hangisi ucuzsa onu aldığınız için mutlu olabilirsiniz. Tabii kişiden kişiye değişir. Anlattığınız kadarıyla bu yorumu yapabiliyorum.

Detaylı karşılaştırmayı @GucukBey yapabilir belki. Onun daha fazla bilgisi var. Exynos savunması dışında bir hainliğini görmedim😅

23 Ultra'ların bazılarına yapılabiliyor bazılarına yapılamıyor. U sürümüne göre değişiyor. U6 şu an da açık ancak çok fazla para istiyorlar. Yani vermeye değmez.

İkisinindede güncel server kaydı yapılmıyor. Önceden yapılanlar var o kadar.
Tam bütçeniz nedir? Ona göre hem yurt dışı hem TR cihaz önerisinde bulunayım.
Bütçe olarak 33 diyebilirim hocam. Peki bunları kayıt ettirmeden kullansam nasıl oluyor? Çok hakim değilim. Bilginiz var mı hocam

S23 Ultra modelinde 8 GB RAM bulunurken S24 Ultra modelinde 12 GB bulunmakta, S23 alüminyum kasa kullanmasına karşın S24'ün kasası titanyum kalan farklar çok da önem teşkil eden farklar değil haliyle örnek vermem gerekirse S23 Ultra modelinin çözünürlüğü 1440x3088 iken S24'ün 1440x3120 şeklinde. Bana kalırsa hangisi sizin için en uygunuysa onu almanız elbette his olarak S24 Ultra almak sizi daha tatmin yapacaktır daha yeni bir model almış oluyorsunuz ama fiyat farkını yurt dışı endeksli bilemediğim için kesin bir şey diyemeyeceğim, bütçeniz burada belirleyici olacak. Kayıt konusunda ise düşüncem en kolay yollu olanı almak yani S23 Ultra.
Çok teşekkür ederim hocam. Düşünürken dönüp dönüp bu yazdıklarınızı okuyacağım. 🙂

Xiaomi 15 al yurt dışı daha iyi.
Kayıt ettirmeden 4+4 bir SIM kart bir esim kullanılıyor.
Tavsiye için teşekkür ederim hocam gerçekten. Ama muhtemelen Samsung fikrinden vazgeçmeyecek gibiyim.

Bir sorum daha olacak. Bu 4+4'ün ilk 4 ayı fiziki sim kart diğer 4 ayı eSim kalan 4 ay da kullanılamaz şeklinde mi? Doğru mu anladım

Tavsiye için teşekkür ederim hocam gerçekten. Ama muhtemelen Samsung fikrinden vazgeçmeyecek gibiyim.

Bir sorum daha olacak. Bu 4+4'ün ilk 4 ayı fiziki SIM kart diğer 4 ayı esim kalan 4 ay da kullanılamaz şeklinde mi? Doğru mu anladım.

Evet doğru anladınız ama çok da mantıklı olmaz gibi. Ha diğer 4 ay yanınızda taşınabilir Wi-Fi gibi bir şeyler oluyor. Hat takıyorsunuz falan. Onlardan alarak olabilir belki.

Ek olarak S23U 2027'ye, S24U 2031'e kadar güncelleme alacak. Bir de S23U ekranı kavisli S24U düz. Aynı ikilemde ben de kaldım ancak 4 ay elimdeki S20FE modeliyle idare edip ocakta tekrar S24U'ya dönmek cazip gelmeye başladı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı