S23 Ultra ile S24 Ultra arasında çok fark var mı?

Ek olarak S23U 2027'ye, S24U 2031'e kadar güncelleme alacak. Bir de S23U ekranı kavisli S24U düz. Aynı ikilemde ben de kaldım ancak 4 ay elimdeki S20FE modeliyle idare edip ocakta tekrar S24U'ya dönmek cazip gelmeye başladı
S24U aklımda keskin bir yere sahip ancak kayıtlarının kapalı olması çıkmaza sokuyor hocam biraz beni

haklısınız ikircikli bir konu. Elinizdeki telefondan memnunsanız alınabilir bir risk bence. Zira S24U TR ve YD arasında 28 bin TL fark var
Elimdeki telefon 2018 yılında aldığım Huawei Mate 10 Lite hocam. Artık kendisi yeni bir telefona geçmem gerektiğini dile gelip söylemeye başladı. :)

Ultra modellerinin en büyük artısı kamerası. Yurt dışı çilesi iphone harici uğraşılmaz.
Size tavsiyem Mi14Pro modeli alabilirseniz tavsiyemdir. Ne ekranı ne kamerası ne de performansı Samsungun S serilerinden altta kalmaz. Kendim S23+ kullanıyorum. Mi14T pro bir yıl sonra çıktı. Eğer S24 zamanı Olsa düşünmeden S24 yerine MI14T proyu alırdım. Şahsen exynoslu samsung ile kötü anılarım var ve exynoslu s24samsung yurt dışında yerden yere vuruldu. Mi14T proyu bizzat inceledim . Samsung S24 ün altında bir cihaz değil. Kasası da premium bir kasa. Düşünmenizi tavsiye ederim.

Ultra modellerinin en büyük artısı kamerası. Yurt dışı çilesi iphone harici uğraşılmaz.
Size tavsiyem Mi14Pro modeli alabilirseniz tavsiyemdir. Ne ekranı ne kamerası ne de performansı Samsungun S serilerinden altta kalmaz. Kendim S23+ kullanıyorum. Mi14T pro bir yıl sonra çıktı. Eğer S24 zamanı Olsa düşünmeden S24 yerine MI14T proyu alırdım. Şahsen exynoslu samsung ile kötü anılarım var ve exynoslu s24samsung yurt dışında yerden yere vuruldu. Mi14T proyu bizzat inceledim . Samsung S24 ün altında bir cihaz değil. Kasası da premium bir kasa. Düşünmenizi tavsiye ederim.
Hocam tavsiyenizden sonra 14t pro'ya bakındım, %100 olmasa da çok büyük oranda tatmin oldum. Öncelikle öneri için teşekkür ederim. Ancak bir sorum var: YD olarak aldığımda, güncelleme veya sıfırlama yapınca telefon kaydında herhangi bir problem yaşanır mı? Kimisi kayıt gider diyor kimisi gitmez diyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hocam tavsiyenizden sonra 14T Pro'ya bakındım, %100 olmasa da çok büyük oranda tatmin oldum. Öncelikle öneri için teşekkür ederim. Ancak bir sorum var: Yurt dışı olarak aldığımda, güncelleme veya sıfırlama yapınca telefon kaydında herhangi bir problem yaşanır mı? Kimisi kayıt gider diyor kimisi gitmez diyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mi 14T Pro'ya tek SIM server kaydı yazılır. Sıfırlama güncelleme de sorun çıkmaz ancak yazılan tek SIM klona düşene kadar. Klona düşer mi derseniz çok zor ihtimal ancak tabii ki bu mümkün.

Mi 14T Pro'ya tek SIM server kaydı yazılır. Sıfırlama güncelleme de sorun çıkmaz ancak yazılan tek SIM klona düşene kadar. Klona düşer mi derseniz çok zor ihtimal ancak tabii ki bu mümkün.
Klona düşmek ne demek hocam? Ve klona düşerse sonrasında ne yapmam gerekir?

Klona düşmek ne demek hocam? Ve klona düşerse sonrasında ne yapmam gerekir?

Klona düşmek şu; örneğin sende bir J7 telefon var. Bunun IMEI'sini alıp senin telefonuna server üzerinden yazıyor. Bir başka yazılımcı başka bir cihaz için J7 serisinde bir IMEI yakalıyor ve sürekli onları kullanıyor. Şans eseri o algoritmada seninkini de kullanırsa bu sefer senin telefondaki IMEI klona düşüyor ve şebeke vermiyor. Klona düşmek budur. Klona düşerse server kaydını bir telefoncuda tekrar yaptırman lazım ve maliyetli bir işlemdir. Fiyat veremem çünkü bu fiyat gün içerisinde bile sürekli olarak değişiyor. 1 ay önce 800 900 liralardayken şuan 2500'ü bulan modeller var.

Klona düşmek şu; örneğin sende bir J7 telefon var. Bunun IMEI'sini alıp senin telefonuna server üzerinden yazıyor. Bir başka yazılımcı başka bir cihaz için J7 serisinde bir IMEI yakalıyor ve sürekli onları kullanıyor. Şans eseri o algoritmada seninkini de kullanırsa bu sefer senin telefondaki IMEI klona düşüyor ve şebeke vermiyor. Klona düşmek budur. Klona düşerse server kaydını bir telefoncuda tekrar yaptırman lazım ve maliyetli bir işlemdir. Fiyat veremem çünkü bu fiyat gün içerisinde bile sürekli olarak değişiyor. 1 ay önce 800 900 liralardayken şuan 2500'ü bulan modeller var.
Peki siz bu şartlarda YD telefon almayı önerir misiniz hocam? Ürünün TR fiyatı 41 bin TL, YD fiyatları da ortalama 25 bin diye biliyorum

Peki siz bu şartlarda yurt dışı telefon almayı önerir misiniz hocam? Ürünün TR fiyatı 41 bin TL, yurt dışı fiyatları da ortalama 25 bin diye biliyorum.

Kesinlikle öneririm. Klona düşsün tekrar yaptır masrafı 2 bin olsun cihaz sana 27 bine gelsin yine kardasın. Yine olsun yine yaptır yine kardasın. Arada dağlar kadar fiyat farkı hala var yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı