S23 Ultra mı S24 Ultra mi?

friskybith

Decapat
Katılım
15 Aralık 2021
Mesajlar
715
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA: Rog Strix Helios

İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D

SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB

RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ

GÜÇ KAYNAĞI: ROG THOR 1200P

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB

SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB

ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG

MONİTÖR: ASUS ROG XG27WQ 2K 165HZ

MOUSE: ROG PUGİO 2

KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II

MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, yeni bir telefon alacağım. Bu iki cihaz arasında kaldım. Sorum şu S23 Ultra alirsam 1 aylık falan olacak fiyati da 46k civari ama S24 Ultra alirsam da yurt dışı cihaz olacak bunun fiyati da 32K civarında hangisini almam mantıklı sizce? Simdiden teşekkürler.
 
Neden önermiyorsunuz hocam biras detay verirseniz sevinirim. Not: Bu arad yd alirsam 8 ay kullanip kayit etmeyi düşünmüyorum 2. Bir cihazla birlikte kullanacağım.
 
bende yurtdışı kullanıyorum bu arkadaşlar neden böyle önyargılı anlamadım bilmediğimiz birşey mi biliyorlar 🤣 Ben s23 ultra ve s23 plus kullandım ama alabiliyorken s24 ultra öneririm yurtdışı fiyatları yaklaşık 40 bin liraya geliyor.
 
Neden önermiyorsunuz hocam biras detay verirseniz sevinirim. Not: Bu arad yurt dışı alirsam 8 ay kullanip kayit etmeyi düşünmüyorum 2. Bir cihazla birlikte kullanacağım.

Şahsen konfor açısından sıkıntılı olacağını düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda paranıza yazık olacaktır. Zaten aralarında aşırı fark yok.
 
Neden önermiyorsunuz hocam biras detay verirseniz sevinirim. Not: Bu arad yurt dışı alirsam 8 ay kullanip kayit etmeyi düşünmüyorum 2. bir cihazla birlikte kullanacağım.

Ben de kaydetmeden 8 ay çift SIM ve kalan 4 ay yurt dışında oluyorum. Zaten kayıt falan saçmalık dünyanın başka bir yerinde bulunmayan bir haraç sistemi. 30K'yi de vereceğime bir S24 Ultra daha alırdım. 😁
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yurt dışı kullanıyorum bu arkadaşlar neden böyle ön yargılı anlamadım bilmediğimiz bir şey mi biliyorlar 🤣 Ben S23 Ultra ve S23 Plus kullandım ama alabiliyorken S24 Ultra öneririm yurt dışı fiyatları yaklaşık 40 bin liraya geliyor.

Hocam telefonu kayıt ettirmeye kalksanız yurt içi fiyatlara denk geliyor. IMEI attırmak gibi yasa dışı yollara girdiğinizde root atılıyor Knox sayacı 1 oluyor Samsung servisleri devre dışı kalıyor. Telefonun işlevi zayıflıyor. Bu yüzden ben mantıklı görmüyorum.
 
Hocam telefonu kayıt ettirmeye kalksanız yurt içi fiyatlara denk geliyor. IMEI attırmak gibi yasa dışı yollara girdiğinizde root atılıyor Knox sayacı 1 oluyor Samsung servisleri devre dışı kalıyor. Telefonun işlevi zayıflıyor. Bu yüzden ben mantıklı görmüyorum.
kaydetme o zaman neden zorunlu mu ? 4 ay için 30 k mi ödeyeceğim birde
 
Bende kaydetmeden 8 ay çift SIM ve kalan 4 ay yurt dışında oluyorum zaten kayıt falan saçmalık dünyanın başka bir yerinde bulunmayan bir haraç sistemi 30k kayı da vereceğime bir S24 Ultra daha alırdım 😁

Piyasa hakkında belli ki hiç bilgin yok yorum yapmışsın fakat konfor açısından nasıl sıkıntılı şok oldum 🤣

Piyasaya gayet hakimim. Bende senelerce yurt dışı Samsung cihaz kullandım root cihazların Samsung servisleri devre dışı kalıyor telefon markasının anlamını yitiriyor.

Kaydetme o zaman neden zorunlu mu? 4 ay için 30 k mi ödeyeceğim bir de

IMEI giderse nasıl kullanacaksınız cihazı?
 

Geri
Yukarı