S23 Ultra mı S24 Ultra mı?

kuzeyye

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şu an güncel olarak kullandığım 3 senelik Samsung S23 Ultra (yurt dışı) cihazım var. Ve 30 bin TL'ye sıfır S24 Ultra almayı düşünüyorum, yine yurt dışı olacak. Sizce mantıklı mı arasında büyük farklar var mı?

Server kaydı kapalı S24U ve S25U modellerinde bu yüzden geçme. S23U hala çok iyi cihaz. Güncelleme yapmak için en az 2 nesil geçmesi gerek bana göre. S26U düşünülebilir ama o da kamera olarak maalesef büyük yeniliklerle gelmiyor.

S24U modelinin gözle görülür en büyük etkisi güncelleme ömrü olur sana. Periscope kamerası S24U'nun çok daha iyi S23U modeline göre. Diğer kamera altyapısı aynı ama S23U 10x optik zoom desteklerden bunda 5x optik zoom var. Batarya ve yonga olarak daha iyi. Yonga farkını pek hissetmezsin. Batarya hissedilir. Ekran olarak S24U daha iyi yine.

Server kaydı kapalı S24u ve S25u modellerinde bu yüzden geçme. S23u hala çok iyi cihaz. Güncelleme yapmak için en az 2 nesil geçmesi gerek bana göre. S26u düşünülebilir ama o da kamera olarak maalesef büyük yeniliklerle gelmiyor.

S24u modelinin gözle görülür en büyük etkisi güncelleme ömrü olur sana. Periscope kamerası S24U'nun çok daha iyi S23u modeline göre. Diğer kamera altyapısı aynı ama S23u 10X optik Zoom desteklerden bunda 5X optik Zoom var. Batarya ve yonga olarak daha iyi. Yonga farkını pek hissetmezsin. Batarya hissedilir. Ekran olarak S24u daha iyi yine.

S24u server kaydı ne zaman açılır hocam tahmini sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı