Çözüldü S23 Ultra şarj sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jarvish

Hectopat
Daha fazla  
S23 Ultra kullanıyorum 2 senedir? Son zamanlarda şarj aletini sürekli tak çıkar yapmama rağmen şarj olmuyor bir türlü. 2 şarj aleti değiştirdim şimdiye kadar ilkinde problem olmadı yaklaşık 2 sene, 2-3 ay önce yeni şarj aleti almıştım o da başlarda sorun olmadı şimdi şarj etmiyor. Şarj olması için sürekli tak çıkar yapmam gerekiyor. Bu arada farklı prizlerde de denesem bir şey fayda etmiyor. Sorun şarj aletlerinde mi telefonda mı ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şarj soketini çok kirlendiyse belki ondan da olabilir, temizlemeyi deneyin. Özlelikle hiç temizlemediyseniz kolaylıkla tıkanabiliyor.
Şarj soketini çok kirlendiyse belki ondan da olabilir, temizlemeyi deneyin. Özlelikle hiç temizlemediyseniz kolaylıkla tıkanabiliyor.
Denicem bunu sorun çözülürse güncellerim hiç temizlememiştim daha önce büyük ihtimal bundandır.

Diş fırçasını sokete sokup onunla temizlemeyi denyebilirsiniz. Çok aşırı pis yapışmış falansa sim kart iğnesi yada o sığmazsa toplu iğne gibi ince uçlu bir şey ile çok bastırıp zarar vermeden temizlemeyi deneyin.

İğne ve diş fırçasıyla şarj girişini temizledim baya toz çıktı bundan kaynaklıymış şarj oluyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…