S23 Ultra uyumlu ekran koruyucu tavsiyesi

KLuser

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Samsung
Meslek
Öğrenci
S23 Ultra için şu ana kadar ne kadar ekran koruyucu varsa denedim ama ya yanlardan kalkma yapıyor ya da parmak izini okumuyor kalkmayan ve parmak izi ile uyumlu kullanan veya öneren var mı?

S23 Ultra için şu ana kadar ne kadar ekran koruyucu varsa denedim ama ya yanlardan kalkma yapıyor ya da parmak izini okumuyor kalkmayan ve parmak izi ile uyumlu kullanan veya öneren var mı?

Bu urun en iyisidir parmak izi vs yanlar hicbir sekilde sıkıntı olmaz ama cam degildir

Çin'den herhangi bir TPU koruyucuyu alabilirsiniz.
Spigen'e boşa para vermenize gerek yok, S22 Ultra için almıştım 2 tane + kamera çerçevesi + arka kapak koruyucu çart curt 400 TL civarına gelmişti.
Spigen ile aynı kalite diyebilirim pek bir farkı yok.
Parmak izi de çalışıyor ayrıyeten.
TPU dışında bulamazsınız, ekrana yapıştırıcı ile yapıştırılanlar haricinde, ekran kıvrımlı olduğu için nano veya temperli bulamıyorsunuz o nedenden ötürü.
TPU'da yumuşak bir materyal, kolay yırtılıyor, tırnak ile çiziliyor, hatta S Pen ile bile çiziliyor, ekranın üstüne bir şey çarparsa kolayca eziliyor ekran koruyucu.
O nedenden ötürü Spigen'e boşuna o kadar para vermek yerine Çin'den 3-4'lü olanlardan alıp ekran koruyucu sinir bozacak kadar zarar gördükçe değiştirmenizde fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı