S23 Ultra vs 15 Plus

Alınca telefonu bir konu daha açarım gençler takipte kalın iyi günler telefonu sifirliyorum Samsung'u tanımak kötüydü bir daha asla... Kullanan bilir.

Merak ettiğim asıl şey ise telefonun ne suçu vardı? Bende Samsung kullanıyorum.

Alınca telefonu bir konu daha açarım gençler takipte kalın iyi günler telefonu sifirliyorum samsungu tanımak kötüydü bir daha asla... kullanan bilir.
5 yıl S9 kullandım. Bir daha samsungdan başka telefon kullanmam. Daha düşük bir telefon için 24 bin lira para mı vercen şimdi sen?

Alınca telefonu bir konu daha açarım gençler takipte kalın iyi günler telefonu sifirliyorum samsungu tanımak kötüydü bir daha asla... kullanan bilir.
İkinci el piyasasını falan bilmem ama özellikle kamera ve premium hissiyat noktasında daha kötü bir modele geçtiğinizin bilincinde olun. Düz S23 bile 14 Pro modelinden daha iyi bir kamera paketine sahip.

5 yıl S9 kullandım. Bir daha samsungdan başka telefon kullanmam. Daha düşük bir telefon için 24 bin lira para mı vercen şimdi sen?
14 Pro Max'e geçecek.

Ee? O da daha düşük bir telefon? Geçecekse minimum 15 pro max'e geçmeli.

Ee? O da daha düşük bir telefon? Geçecekse minimum 15 pro max'e geçmeli.
14 Pro, 15'ten çok daha iyi bir model de, sanki bu tercihi destekliyormuşum gibi yazmanız tuhaf.

Ben 14 pro 15'ten kötü demedim ki? S23 ultradan kötü dedim.
Olay daha iyi ya da kötü olması değil. Konu sahibine göre alırken f/p olmasından ziyade satarken daha yüksek fiyatla satabilmek önemli. Dünkü zammı görünce de bu içgüdüsü daha da törpülenmiş. Elma almak istemiş. Bırakalım alsın. Hayırlı olsun.

Üstüne para vercek sıkıntı o. Satarken değer kaybetmicek ama alırken fazla fiyata alcak.

Üstüne para vercek sıkıntı o. Satarken değer kaybetmicek ama alırken fazla fiyata alcak.
Onun için üstüne para vermek sorun değil. 2. elde değer kaybetmemesi daha önemli. Bakış açını değiştir. Haklılık payı da yok değil. Tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…