S23 Ultra vs iPhone 14 Pro

Samsung cihazlarda da dosyaları eksiksiz aktarabiliyorsun. S24 Ultra, iPhone 14 Pro'dan daha iyi.

Aslında 14 Pro ile S24 Ultra arasında fark yokmuş hatta sanırım 24 Ultra daha ucuz ama herkes Apple diyor işte havası var o var üst modele geçersen tüüm dosyalarını aktara biliyorsun diyorlar.

Nasıl fark yokmuş dostum? S24U ile 14 Pro rakip değil. S24U daha iyi cihaz. Havası var evet o konuda dandirik bir iPhone 13'ün bile havası var ülkemizde ne yazık ki. iPhone alırsan seneye tekrar mı değiştireceksin? Verileri taşımak Android cihazlarda da artık rahat şekilde yapılıyor diye biliyorum bu bir tercih sebebi olmamalı.

Fiyat farkı manasında söyledim 24u rakibi ne acaba ve 24u fiyatında daha iyi telefon var mı?

Bence 14 Pro fiyatına S24 Ultra al çok daha iyi bir telefon.
Apple marka satıyor orası sana kalmış.

Fiyat farkı manasında söyledim 24u rakibi ne acaba ve 24u fiyatında daha iyi telefon var mı?

Rakibi 15 Pro ve 15 Pro Max. Bence android içinde en iyi cihaz S24U. Diğer androidlere
ben olsam bakmazdım.

Arkadaşlar, unuttuğunuz bir sey var. Yeni nesil ciktiginda eski nesil Pro serisi dogru duzgun satilmaz. Fahis fiyata verilir stok az oldugu icin. 15 Pro ile 14 Pro ayni fiyatta goruyorum. Küçük olması isteniyorsa 15 Pro alin.

Rakibi 15 Pro ve 15 Pro Max. Bence Android içinde en iyi cihaz S24u. Diğer Android'lere.
Ben olsam bakmazdım.

Arkadaşlar, unuttuğunuz bir şey var. Yeni nesil ciktiginda eski nesil Pro serisi dogru duzgun satilmaz. Fahis fiyata verilir stok az oldugu icin. 15 Pro ile 14 Pro ayni fiyatta goruyorum. Küçük olması isteniyorsa 15 Pro alin.

Peki siz telefon alsaydınız hangi telefon nu tercih ederdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…