S23 Ultra vs iPhone 14 Pro

Peki siz telefon alsaydınız hangi telefon nu tercih ederdiniz.

S23U ve 14 Pro arasından yine 14 Pro seçerdim. Eğer siz de cebe sığan nispeten küçük modellerden istiyorsanız S24U ve 15Pro, 15PM arasından 15 Pro seçin. Bence bu senenin cihazı S24U oldu. Ben alıyor olsam bu sene için S24U tercih ederdim yüksek ihtimalle.

Arkadaşlar bu yaz telefon alacağım ama hangi telefonu alsam kararsızım. S23 Ultra ve iPhone 14 Pro arasında kaldım. Sizce hangisini seçmek daha mantıklı olur?
s23 ultra kesinlikle. İOS 18 her cihaza tam olarak gelmeyecek 15 Pro ve Pro Max için tam geldi sadece ve ilerisi için. 14 Pro bu özelliklerin çoğundan yararlanamayacak.

@TheDarkS16 13 yerine 15 alma imkaniniz varken 13 almayin. 15'in iki buyuk eksigi var, telefoto kamerasi olmamasi ve ekranin 60 Hz olmasi. Artik benim soyleyebilecek sozum kalmadi hocam. Tercih sizin.

Anladım hocam Samsung daha mantıklı geldi şimdi de kafam çok allak bullak oldu.

@381145 vallahi hocam kafayı yemek üzereyeim ben oyun falan fazla oynamam kamerası iyi olsun diyordum 15 de telefoto yok diyorsunuz S23u S24u da büyük telefon karasızım aşırı.

Selam dostum. Anneme geçen Ağustos’ta S23 aldık, ben de geçen Nisan’da iPhone 15 aldım.

İlk olarak söyleyeyim, daha önce ne kullanıyorsan tercihin biraz o tarafa meyil etmeli.

Batarya konusunda ikisi de üzmez.

Isınma konusunda S23 önde, iPhone 15 yanıyor.

Kamera konusunda normal fotoğraf konusunda 15 önde. Portre konusunda başa başlar diyebilirim. Video ve Zoom konusunda S23, 2 gömlek üstte.

15 tarafındaki Face ID büyük nimet.
S23 tarafındaki 120Hz ve SD GEN2 kesinlikle 60Hz’li A16’yı tokatlamış.

Veri aktarım kısmında, 15’te Lightning ile aynı portun laciverti var. S23 çok hızlı.

Instagram vs kullanıyorsan iPhone tarafı çok daha stabil, WhatsApp’ı dahi fark ettiriyor, çok daha akıcı.

Ekran kalitesi olarak S23 kesinlikle daha iyi. Samsung her iki telefonun da ekran üreticisi zaten.

S23’ün ekran altı parmak izi okuyucusu hiç başarılı değil, küfür gibi çalışıyor. Face ID tık der anında açılır.

Tasarım olarak bence S23 daha iyi arka tarafa sahip, iPhone’un da yan tarafları daha güzel olmuş. Tabii bu çok kişisel bir yorum.

14 Pro’daki OİS, benim video ile alakalı yorumumu iPhone lehine çekebilir. S23’ün videodaki en büyük artısı OİS enfes. Yani sanki yürümüyorsun hiç.

Selam dostum. Anneme geçen ağustos'ta S23 aldık, ben de geçen Nisan'da iPhone 15 aldım.

İlk olarak söyleyeyim, daha önce ne kullanıyorsan tercihin biraz o tarafa meyil etmeli.

Batarya konusunda ikisi de üzmez.

Isınma konusunda S23 önde, iPhone 15 yanıyor.

Kamera konusunda normal fotoğraf konusunda 15 önde. Portre konusunda başa başlar diyebilirim. Video ve Zoom konusunda S23, 2 gömlek üstte.

15 tarafındaki Face ID büyük nimet.
S23 tarafındaki 120Hz ve SD gen2 kesinlikle 60Hz'li A16'yı tokatlamış.

Veri aktarım kısmında, 15'te lightning ile aynı portun laciverti var. S23 çok hızlı.

Instagram vs kullanıyorsan iPhone tarafı çok daha stabil, WhatsApp'ı dahi fark ettiriyor, çok daha akıcı.

Ekran kalitesi olarak S23 kesinlikle daha iyi. Samsung her iki telefonun da ekran üreticisi zaten.

S23'ün ekran altı parmak izi okuyucusu hiç başarılı değil, küfür gibi çalışıyor. Face ID tık der anında açılır.

Tasarım olarak bence S23 daha iyi arka tarafa sahip, IPhone'un da yan tarafları daha güzel olmuş. Tabii bu çok kişisel bir yorum.

14 Pro'daki OIS, benim video ile alakalı yorumumu iPhone lehine çekebilir. S23'ün videodaki en büyük artısı OIS enfes. Yani sanki yürümüyorsun hiç.

Hocam 2 cihazıca deneyimlemiş biri olarak ne almamı önerirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı