S23 Ultra vs iPhone 15

Bütçe
50.000

60 hz cihaza rica ediyorum artik o parayi vermeyin, 60hz durumunu gectim 15 serisi genel olarak duz serilerin en berbatlarindan birisi bence, aceleye gelmis seri gibi. S23 ultra cok daha iyidir, 512 gb icin butceniz varsa daha iyi olur. Ve sunuda belirteyim iPhone stabilitesi diye bir ayricalik artik kalmadi denebilir, eskisi kadar stabil olmamasiyla birlikte Samsung'un cihazlari eskiye gore kat kat daha stabil.

Son düzenleme:
Kişisel verilerin, en mahrem verilerin kaydedildiği diskleri satmanın manası yok. Telefon ticareti mantıklı bir şey değil.

Cihazi alirken piyasa degerini goz onunde bulundurmak mantiksiz geliyor bana. Telefonu kullanmak icin aliyoruz satmak icin degil ki. Ayrica iPhone Android'in iki kati cumlesi cok acik uclu bir cumle, neye gore kime gore? Bende Apple cihaz kullaniyorum ama S23 ultra varken iPhone 15'e 5 tl vermem, 14 pro ya da 15 pro denseydi elbette dusunulebilirdi.

Eğer ileride satmayı düşünürsen iPhone daha hızlı satılır ama uzun yıllarca kullanacağını söylemişsin ayrıca özellik bakımından S23 Ultra daha iyi 15 Pro Max ile karşılaştırsaydın ikisi de en üst seviye üzemeyecekleri için senin keyfine kalmış bir şey derdim. Ben olsam S23 Ultra alırdım kamerası bence daha hoş imkanın varsa 512 GB olan modelini al özellikle çok fotoğraf çeken birisiysen 256 yetmez bende de 256 GB var.

Bilgi sahibi olmadan yorum yapmak keşke yasaklansa forumlarda.
Telefonun en önemli özelliklerinden biri ekran olmasına rağmen nasıl ekran önemli olmuyor anlamıyorum.
Tamam yapsınlar 1 hz ekran garmin saatlerde olduğu gibi, 450x450'ye ekran siyah beyaz olsun bir de ne güzel olur gereksiz ya ondan diyorum.
iPhone dediğimiz şey Apple firmasının telefonlarına koyduğu isim, Android dediğimiz şey Linux tabanlı işletim sistemi iki farklı şeyi nasıl karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum bilgisiz olduğunuz buradan belli.

Hala net sekilde iOS Android farki var.

Hala net sekilde iOS Android farki var.

Nerede var dostum?
Sen sanırım Apple kullanıyorsun, biliyorsundur kaç kişi yaptı yeni iOS güncellemesini? Kimi görsem 15 veya 16 sürümünde kalıyor 17 veya 18 beta stabil olmadığı için kimse güncellemiyor, yani iPhone alıyorsan artık yazılımsal stabilitesine bakarak alamazsın, artık Android daha stabil olabiliyor çoğu durumda.
Samsung, Android'i en iyi kullanan firmalardan birisi, Samsung'un yazılımı çok iyi, Xiaomi gibi firmalar beceremiyor yazılım işini bu sefer de tüm Android telefonlar kötüymüş gibi lanse ediliyor, Samsung'un çıkarttığı neredeyse tüm s serisi ve Note serisi telefonları döneminin en üst segment telefonları oldu.

Android iOS kavgası bir bitmedi keyfiniz hangisini istiyorsa alın kullanın sizene kimin neyi sevip sevmediğinden hoşunuza giden şeyi alın geçin yok o optimize bu böyle kim neyi beğenirse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…