S23 Ultra vs S24 Ultra

S24 tabikiide Xiaomi 12T'den sonra harika bir geçiş olur.

S23 Ultra ile S24 Ultra arasında hissedilebilir bir fark var mı o fiyat farkına değer mi?

S24u su an 60k. O fiyata cikiyorsan ondan cok daha iyi magic 7 Pro, OnePlus 13, Vivo X200 Pro gibi alternatifler var.

Çin cihazı ve OSleri gına getirdi o buglarla uğraşmak istemem bir daha.

hocam gönlünüz hangi telefonu istiyorsa onu alın aralarında çok farklar yoktur diye düşünüyorum iyi akşamlar

S23 Ultra ile S24 Ultra arasında hissedilebilir bir fark var mı o fiyat farkına değer mi?

Çin cihazı ve OSleri gına getirdi o buglarla uğraşmak istemem bir daha.

OnePlus 13 OS olarak Samsung'dan daha iyi bu arada ozellikle de kararlilik ve akicilik anlaminda. Magic 7 Pro ile gelen OS'da denktir Samsung'a. Her Cin cihazini Xiaomi ile karistirmamak lazim.

Herkese merhaba, yazın telefon almayı düşünüyorum. Bu ikisi arasındayım. Asıl soru şu S23 Ultra varken S24 ultraya gerek var mı?

S23U varken S24U geçilmez ancak sıfırdan alınacaksa fiyat farkına değer. S23U şu anda fiyatına göre çok yetersiz yerleri var. 8 GB RAM ve geriye sadece 2 Android güncellemesi(Android 15 hariç) kalması gibi. İşlemciside güçlü olsa da 3 senelik oldu artık. Hem zaten kas gücü olarak şuankiler gibiıktığı zamanda çığır bir şey değildi SDG2, verimlilik ile ön plana çıkıyordu.

OnePlus 13 OS olarak Samsung'dan daha iyi bu arada ozellikle de kararlilik ve akicilik anlaminda. Magic 7 Pro ile gelen OS'da denktir Samsung'a. Her cin cihazini Xiaomi ile karistirmamak lazim.

Hocam OnePlus hakkında pek bir bilgim yok fakat Honor'da parça sıkıntısı var.

Bence S23 Ultra hâlâ taş gibi telefon. Kamera farkı dışında S24 Ultra çok ciddi bir upgrade değil.
Eğer fiyat farkı azsa olabilir. Snapdragon 8 gen 2 zaten çok güçlü, yazın alacaksan S23 Ultra daha mantıklı olur gibi.

Hocam OnePlus hakkında pek bir bilgim yok fakat Honor'da parça sıkıntısı var.

Hocam aksesuarlar konusunda bahsediyorsanız evet öyle ama kesinlikle S24U ve S23U'dan iyi cihazlar Honor'un benzer fiyattaki amiralleri. İlla alacaksanızda S24U alın. S23U uzun vadede fiyatını hak etmiyor bazı özellikler bakımından.

Samsung almakta kararlıysanız ve öğrenciyseniz ya da öğrenci yakınınız varsa web sitesi üzerinden eğitim indirimi kampanyasına da bakabilirsiniz, ek takas desteğiyle birlikte S25U çok uyguna gelebiliyor. Bu dediğim şekilde 63 bine S25U 256 GB satın aldım, siz de bakabilirsiniz hocam. Mevcut telefonunuz da 12T sanırım, telefonun kozmetiği, ekranı vs iyi ise 12 bin civarı bir indirim gözüküyor webde.

Samsung almakta kararlıysanız ve öğrenciyseniz ya da öğrenci yakınınız varsa web sitesi üzerinden eğitim indirimi kampanyasına da bakabilirsiniz, ek takas desteğiyle birlikte S25u çok uyguna gelebiliyor. Bu dediğim şekilde 63 bine S25u 256 GB satın aldım, siz de bakabilirsiniz hocam. Mevcut telefonunuz da 12t sanırım, telefonun kozmetiği, ekranı vs iyi ise 12 bin civarı bir indirim gözüküyor webde.

Telefon TR kayıtlı değil hocam yoksa bende düşündüm aynı şeyi.

Hocam aksesuarlar konusunda bahsediyorsanız evet öyle ama kesinlikle S24u ve S23U'dan iyi cihazlar Honor'un benzer fiyattaki amiralleri. İlla alacaksanızda S24u alın. S23u uzun vadede fiyatını hak etmiyor bazı özellikler bakımından.

Hocam yok kesinlikle Çin cihazına para vermem ne olursa olsun OSleri berbat hepsinin (globale verdikleri)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı