S23 Ultra yavaş şarj aldığının kanıtı

mcelik3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen S23 Ultra cihazımın yavaş şarj ettiğini söylemiştim. Bugün bunu kanıtlamış oldum. Cihaz ilk şarjda 35-36W şarj olurken bir anda 10-12wlara kendini cekiyor. Buyurun izleyin inşallah kalite bozulmaz.
Şarj aletim Spigen 45W PPS 2.0 destekli.

Eklediğim video adresi

Herkes neden Samsung'lardan şikayetçi olmaya başladı anlamadım. Sürekli karşıma hep S23, S24 ve Ultra serilerinde problemler gözlemliyorum forumda.

Merhaba, geçen S23 Ultra cihazımın yavaş şarj ettiğini söylemiştim. Bugün bunu kanıtlamış oldum. Cihaz ilk şarjda 35-36W şarj olurken bir anda 10-12wlara kendini cekiyor. Buyurun izleyin inşallah kalite bozulmaz.
Şarj aletim Spigen 45W PPS 2.0 destekli.

Eklediğim video adresi

Samsung kullanıcısıyım telefon modelim S21FE kendi orijinal şarj aletini kullanıyorum ve böyle bir sorun hiç yaşamadım. İki tavsiyem var birincisi orijinal adaptör ve kablo kullanın ikincisi ise 2 ayda bir 3 ayda bir batarya resetleme yapın

Samsung kullanıcısıyım telefon modelim S21FE kendi orijinal şarj aletini kullanıyorum ve böyle bir sorun hiç yaşamadım. İki tavsiyem var birincisi orijinal adaptör ve kablo kullanın ikincisi ise 2 ayda bir 3 ayda bir batarya resetleme yapın
batarya resetleme nasıl yapılıyor

Videoda gördüğüm şekilde sıcaklık 38 derece olunca yavaşlattı. Sıcaklıktan dolayı kesiyor yani.
hocam 35 derece iken basladım testte 2 adaptör kullanıp öyle emin olmak istedim haliyle bu sırada sıcaklıkta yükseldi yani sıcaklıkile alakalı olduğunu düşünmüyorum

Şarjı yüzde sıfır yap sonra telefonu şarja koy %100 olsun ama sakın açma sonra bu olayı bir kere daha tekrarla tamamdır.
2 sarj üst üste demi hocam yani bugün 0ladım 100 olunca çıkarayım sonra bittiğinde yine 0 layayım tekrar 100 olunca açayım

hocam 35 derece iken basladım testte 2 adaptör kullanıp öyle emin olmak istedim haliyle bu sırada sıcaklıkta yükseldi yani sıcaklıkile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Sıcaklık yükselince hızı düşürmesi belli oluyor videoda. Telefon ısınıyor daha serin bir ortamda deneyin. 45W destekliyor diye sürekli 45W vermiyor. Genellikle 70-80'den sonra 20W'a kadar düşebiliyor.

Hocam 35 derece iken başladım testte 2 adaptör kullanıp öyle emin olmak istedim haliyle bu sırada sıcaklıkta yükseldi yani sıcaklıkile alakalı olduğunu düşünmüyorum

2 şarj üst üste değil mi hocam yani bugün sıfırladım 100 olunca çıkarayım sonra bittiğinde yine 0 layayım tekrar 100 olunca açayım

Evet doğru bu arada sıcaklıkta şarj hızını düşürmek için etkendir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı