S23 Ultradan S23'e geçtim!

Yok hocam. Exynos 2200, rakibi 8 Gen 1'e göre baya zayıf kalıyor. GPU performansı hariç gecebildigi yani yok. Üstelik 8 Gen 1'den bile daha fazla ısınıyor.
Yapılan testlerde test uygulamalarının çöktüğü tek SoC de Exynos 2200. (Dimensity 9000 vs A15 Bionic vs SD 8 Gen 1 vs Exynos 2200)
Bir tık vasat yani.
2200 yeni gelecek olan mı?

2200 yeni gelecek olan mı?
S22 serisinde 8 Gen 1 varyanti olarak sunuldu. Yani yan versiyonu. Allah'tan Türkiye'ye gelmedi. 8 Gen 1 ısınıyor diye ağlayanlar Exynos 2200 gelse ne diyeceklerdi merak ediyorum.
Sızdırılan bilgilere göre S23 FE'de de kullanılacak.
8 Gen 2 ya da 8+ Gen 1 kullanır umarım.

S22 serisinde 8 Gen 1 varyanti olarak sunuldu. Yani yan versiyonu. Allah'tan Türkiye'ye gelmedi. 8 Gen 1 ısınıyor diye ağlayanlar Exynos 2200 gelse ne diyeceklerdi merak ediyorum.
Sızdırılan bilgilere göre S23 FE'de de kullanılacak.
8 Gen 2 ya da 8+ Gen 1 kullanır umarım.
Ha ben şey sandım S24 serisinde gelecek olan işlemci. Bence Samsung Türkiye buraya Exynos sunmaz artık. Exynos ve Snapdragon aynı anda sattığı zaman oldu kimse Exynos almadı muhtemelen bu yüzden S22 serisi Snapdragon ile geldi. Bence Exynos ile gelmez ama Samsung ayağına sıkmayı seviyor.

Ha ben şey sandım S24 serisinde gelecek olan işlemci. Bence Samsung Türkiye buraya Exynos sunmaz artık. Exynos ve Snapdragon aynı anda sattığı zaman oldu kimse Exynos almadı muhtemelen bu yüzden S22 serisi Snapdragon ile geldi. Bence Exynos ile gelmez ama Samsung ayağına sıkmayı seviyor.
Emin olmamakla birlikte 24 Temmuz'da duyurulacak. Hem S24 serisi hem de S23 FE hakkında aydinlanacagiz. Ama kötü haber Samsung "Exynos is coming." diye bir video yayınlamıştı. Muhtemelen Exynos 2400 geliyor.
S21 serisi Türkiye'ye Exynos 2100 ile gelmişti.
S22'de Exynos 2200 kullanıldı ama buraya gelmedi. S23 serisinde Exynos varyanti yok. Ama Exynos 2300 hakkında bilgilere sahibiz. Bence S24 serisinde 8 Gen 3 ve Exynos 2400 şeklinde sunacaklar. Hangisi Türkiye'ye gelir bilemiyorum. Belki 8 Gen 3 ya da Exynos 2400 versiyonu olmaz, öğreneceğiz.

Emin olmamakla birlikte 24 Temmuz'da duyurulacak. Hem S24 serisi hem de S23 FE hakkında aydinlanacagiz. Ama kötü haber Samsung "Exynos is coming." diye bir video yayınlamıştı. Muhtemelen Exynos 2400 geliyor.
S21 serisi Türkiye'ye Exynos 2100 ile gelmişti.
S22'de Exynos 2200 kullanıldı ama buraya gelmedi. S23 serisinde Exynos varyanti yok. Ama Exynos 2300 hakkında bilgilere sahibiz. Bence S24 serisinde 8 Gen 3 ve Exynos 2400 şeklinde sunacaklar. Hangisi Türkiye'ye gelir bilemiyorum. Belki 8 Gen 3 ya da Exynos 2400 versiyonu olmaz, öğreneceğiz.
Sizce S24 Fe'de ne kullanırlar hocam? 8+ gen 2?

Note 9 N960'dan devam hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@RzExfeL Qualcomm "8+ Gen 2" adında bir yonga çıkarmaz. Zaten Samsung ve RedMagic'te kullanılan 8 Gen 2, 8+ Gen 2 diye geçiyordu. Hem CPU'su hem de GPU'su overclock'lu bir versiyon.
Düz 8 Gen 2 kullanabilirler veya yine Samsung'da kullanılmış 8+ Gen 2 de kullanılabilir. Bir şey demek çok zor. Belki eski FE cihazlar gibi ana seri ile aynı yongayi (Exynos 2400) kullanır.

@RzExfeL S24FE ile ilgili kesin bir şey yok. Belki de çıkmaz tıpkı S22FE olmadığı gibi. Eğer çıkarsa 8G2 veya E2400 kullanmaktan başka seçenekleri yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı